Judica Advokaterne søger advokat eller fuldmægtig.

 

Har du mod på en alsidig hverdag, hvor den personlige relation til vore klienter og en høj faglighed er fokuspunkterne, så er det måske dig, vi leder efter?


Du skal være god til at skabe relationer og til at levere ligefrem og forståelig rådgivning, og vi tilbyder til gengæld et uformelt arbejdsmiljø, hvor døren altid er åben.


For os er det ikke afgørende, om du allerede har erfaring som advokat eller advokatfuldmægtig, men du skal have mod på et selvstændigt kundeansvar fra dag et.


Du er kommunikativ stærk og formår at trænge igennem i dit møde med andre. Du har evnen til at være i en konflikt uden at være konfliktskabende, fordi du arbejder på at opnå den bedst mulige løsning for klienten. Du kan udfordre og stå fast men formår også at lytte og forstå andres ståsted, og ordentlighed og integritet er nøgleord for dig.


Yderligere oplysninger om stillingen og firmaet kan indhentes hos advokat Asbjørn Jakobsen, aja@judica.dk, 73121100, eller på http://www.judica.dk.


Ansøgningsfrist den 2. februar - 1. samtaler gennemføres mandag den  7. februar fra 16.00. Evt. 2. samtale onsdag den 9. februar fra 16.00.


 

Om firmaet

Judica Advokaterne P/S har kontorer i hhv. Sønderborg og Aabenraa, og består af 5 jurister og 8 uundværlige sekretærer.

http://www.judica.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.