Sankt Annæ Advokater søger en erfaren og engageret advokatsekretær (fuldtidsstilling)

 

Stillingen


Hos Sankt Annæ Advokater hjælper vi voldsofre, trafikskadede, fejlbehandlede, arbejdsskadede m.fl. med at opnå erstatning fra typisk forsikringsselskaber, Erstatningsnævnet og Patienterstatningen m.fl.


Som sekretær hos os vil du skulle arbejde meget med retssager på minretssag.dk, herunder udfærdige bilagsmateriale og ekstrakter samt arbejde med forelæggelser for Retslægerådet. Dine opgaver vil endvidere bestå i korrespondance både selvstændigt og efter diktat, indhentelse og håndtering af dokumentation til brug for sagerne og kommunikation med vores kunder.


Vi er en nyetableret virksomhed, og du skal derfor være interesseret i at være med til at skabe og udvikle rammerne for vores firma og for vores nye arbejdsliv. Vi er så nye, at vores website endnu er under udarbejdelse.


Din profil


Du har erfaring med advokatsekretærarbejde, gerne personskadeerstatning, men det er ikke et krav. Du har flair for IT og er rutineret bruger af Office-pakken. Vi anvender advokatsystemet Legis 365.


Du har humor, og trives i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du bidrager både fagligt og socialt. Du er selvkørende og synes, det er en god udfordring at starte på et nyetableret kontor, hvor det vægtes, at du er med til at præge arbejdsmiljøet.


Vi tilbyder


En stilling på fuldtid med en løn, der matcher dine kvalifikationer samt gode fleksible vilkår.


Ansøgning og tiltrædelse


Ansøgning med CV bedes fremsendt til advokat Lasse Dalberg på ld@sa-adv.dk senest den 14. januar 2022.


Du er velkommen til at kontakte Lasse på tlf. 51506087, hvis du ønsker mere information om stillingen eller har spørgsmål til ovenstående.


Tiltrædelse 1. februar 2022 eller gerne tidligere efter aftale.

Om firmaet

Sankt Annæ Advokater er et nyetableret advokatkontor i hjertet at København med speciale i personskadeerstatning. Firmaet består pt. af advokaterne Søren Larsen og Lasse Dalberg.

Kontoret søger nu en erfaren sekretær, der vil bidrage til at opbygge kontoret samt understøtte dets to advokater.

Vi holder til i dejlige rammer på Sankt Annæ Plads i centrum af København.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.