Advokatsekretær

 

En af vore dygtige advokatsekretærer har efter godt 25 års ansættelse ønsket at prøve nye græsgange, hvorfor vi søger en rutineret advokatsekretær, der bliver tilknyttet 2 advokater. Stllingen oplås som en fuldtidsstilling, men kan efter ønske ændres til deltid på minimum 30 timer.


Vi betaler gerne en god løn i den høje ende - efter kvalifikationer, og har en tilknyttet pensionsordning og sygdomsforsikring i PFA. Har du egen pensionsordning som du foretrækker at fortsætte med respkteres dette.


Udover ferie efter gældende regler er der 10 ekstra fredagsfridage efter eget valg.


Vi lægger vægt på en uformel og afslappet tone og et arbejdsklima som er rart for alle og tilbyder en god balance mellem arbejde og fritid.

Om firmaet

Advokaterne i Jyllandsgården A/S har til huse i JyllandsPostens smukke domicilejendom i Frederiksgade 72, som var bladhus entil 1964.

Advokatkontoret er beliggende i forhuset på 1. sal i ca. 300 m2 smukke, lyse lokater og fik indretningen ændret ved coronakrisens start, såldes at arbejdspladserne blev mere sikker for de ansatte.

Vi er 3 advokater hvoraf de 2 er indehavere og en bogholder og ejendomsadministrator samt  7 sekretærer og vi beskæftiger os fortrinsvis med erhvervssager, her herunder civile retssager i bred forstand, herunder boligretssager, kontrakter og handel med fast ejendom.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.