Sagførerne søger en advokatsekretær til vores afdeling i Aarhus

 

Du kommer primært til at arbejde med sager på det privatretlige område:


  • Retssager, voldgifts-, forsikrings- og ankenævnssager  
  • Tvister med forsikringsselskaber om fast ejendom
  • Nabosager  
  • Familieret  

Erfaring med inkasso, personskadeerstatning og dødsboer vil være en fordel, men ikke en forudsætning.


Om dig


Du er tillidsvækkende, har gode samarbejdsevner og er et ordensmenneske. Du trives endvidere med at have frihed under ansvar, sætter pris på effektiviserede arbejdsgange, og du kan ”jonglere med mange bolde i luften” på én gang.


Du er også rutineret bruger af Advosys, og du er vant til at time-/sagsregistrere som en løbende og naturlig del af din arbejdsdag.


 


Henvendelse
Vil du gerne høre mere om stillingen, kan du kontakte advokatsekretær Karin Hansen på telefon 8743 5511. Du kan også sende ansøgning og CV til kha@sagfoererne.com.

Om firmaet

Kort om Sagførerne og vores værdier

”Vi er et mindre kontor med god faglig sparring og en uformel omgangstone. Det betyder også, at vi hjælper hinanden uden skelen til titler.

Vi tilbyder en god balance mellem arbejde og fritid og direkte kundekontakt med ansvar for egne opgaver. Hos os er der heller ingen der går op i, om man lige skal til frisør eller på værksted med bilen - så længe, man i øvrigt passer sit arbejde og selv koordinerer sit fravær med kollegerne.

Vores slogan er “Jura med hjerte”, og to af vores kerneværdier er glæde og empati. I vores logo er bomærket sammensat af to halve hjerter, og hermed ønsker vi at signalere, at Sagførerne er et ”varmt” sted at være for såvel kunder som medarbejdere.”

Dertil ansættelse på attraktive vilkår, der beror på anciennitet og erfaring.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.