Advokat eller advokatfuldmægtig

 

Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen søger en advokat eller en advokatfuldmægtig med erfaring til tiltrædelse den 01.03.2022 eller efter aftale, som vil være med til at præge og udvikle fremtiden i advokatfirmaet.


Du vil komme til at behandle sager indenfor et bredt sagsområde og der vil være sager med rådgivning af både forbrugere og erhvervsklienter.


Som eksempler kan nævnes ejendomshandler, ægtepagter, testamenter, forsikrings- og erstatningssager, selskabsstiftelser, ejeraftaler, lejekontrakter, dødsboer, inkassosager, herunder tvangsauktioner og retssager.


Vi lægger vægt på dine juridiske kvalifikationer og din personlighed. Du vil få sparring af dine kollegaer, men da du også vil få egne sager og egen klientkontakt, skal du kunne arbejde selvstændigt.


Vi har et godt uformelt arbejdsmiljø.


Du vil blive ansat på kontoret i Hornslet.


Din ansøgning med relevante bilag bedes fremsendt til Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen, Tingvej 31, 8543 Hornslet, adv@soelgaard-knudsen.dk, senest den 18.01.2022.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Hanne Sølgaard eller advokat Lars N. Knudsen på tlf.8699 4444.


Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 24.01.2022.

Om firmaet

Vi er et advokatkontor med stærk tilknytning til lokalområdet. Vi er på kontoret 3 jurister og 6 sekretærer. Vores klienter er primært privatpersoner samt små og mellemstore virksomheder.

Advokatfirmaet har også specialiseret sig i behandling af dødsboer, hvor advokat Hanne Sølgaard er autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Aarhus og endvidere behandles på kontoret straffesager, da advokat Lars N. Knudsen er beneficeret advokat ved Retten i Randers.

Vi har hovedkontor i Hornslet og et mødekontor i Aarhus og har derfor kontor både i Randers og Aarhus retskreds.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.