Ambitiøs, erhvervsorienteret advokat med høj faglighed og kommerciel forståelse søges. Mulighed for partnerskab.

 

I Advokatfirmaet Vingaardshus A/S er der travlt, og vi søger derfor en advokat til erhvervsafdelingen.


Vi rådgiver - på højt fagligt niveau og med kommerciel forståelse - en lang række erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder inden for alle væsentlige juridiske områder.


I den nye stilling hos os


Kan du gøre det du brænder for, nemlig at rådgive om erhvervsrelaterede forhold på højt juridisk niveau og med en forretningsmæssig og kommerciel forståelse.


Kan du bruge din evne og lyst til både at rådgive såvel store som små erhvervsvirksomheder.


Får du mulighed for at være med til at videreudvikle og sætte dit præg på vores tilstedeværelse i Frederikshavn og omegn, da du primært vil blive tilknyttet vores kontor i Frederikshavn.


Hvem er du?


Om du er førsteårs advokat eller har flere års erfaring, er ikke det væsentligste.


Vigtigst er, at du har en indbygget drivkraft og et ønske om at være med til at videreudvikle en stigende klientportefølje i kraft af din udadvendte og relationsskabende personlighed, gerne igennem et allerede etableret netværk i det nordjyske.

Du er måske generalist og rådgiver inden for hele paletten af erhvervsjuridiske forhold. Eller måske er du specialist og kan bidrage til netop vores team med nye nicheområder.


Du trives med at have den direkte klientkontakt og et selvstændigt ansvar i sagsbehandlingen.


Du ved, at en vellykket organisation ikke kun har stærke individuelle kræfter, men har solide og stærke teams, hvor du bidrager til og sætter pris på sparring og samarbejde.


Vilkår og tiltrædelse


Vi tilbyder konkurrencedygtige løn- og ansættelsesvilkår, som fastsættes efter kvalifikationer samt evt. egen portefølje af sager og klienter.


For den rigtige kandidat vil der være mulighed for partnerskab.


Tiltrædelse efter aftale.


Er du interesseret?


Send din ansøgning sammen med relevante bilag via vores hjemmeside.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat og partner Jesper Studsgaard på 46 92 92 44 eller jst@vingaardshus.dk.


Vi behandler ansøgninger løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat.


Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet med fuld diskretion.

Om firmaet

Om Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

Din arbejdsplads vil være et af Jyllands største advokathuse, med kontorer i Aalborg og Frederikshavn. Du vil få mere end 55 kollegaer, heraf 23 advokater, som alle viser engagement, kompetence og tilgængelighed, både over for dig og i vores rådgivning til vores klienter.

Vi er ambitiøse i forhold til vores forretning, og målet er at yde rådgivning på specialistniveau og at skabe værdi for vores klienter. Samtidig lægger vi stor vægt på at have et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af kollegaer, hvor der både er plads til sparring og udvikling af faglige og personlige egenskaber.

Læs meget mere om at være ansat hos Advokatfirmaet Vingaardshus her>>>

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.