Advokatfuldmægtig til dynamisk kontor i Køge

 

Engageret og ildsjæl Advokatfuldmægtig søges!


Hos Mieritz Advokatfirma søger vi endnu en ildsjæl til kontoret. Vi søger en fuldmægtig som har en naturlig interesse og viden indenfor de erhvervsretlige fag.


Vi søger en person, der med engagement og dygtighed kan varetage bl.a. følgende opgaver:


  • Retssager og insolvens
  • Juridiske undersøgelser
  • Sparring med øvrige jurister
  • Selvstændig sagsbehandling og direkte klient kontakt

Hos Mieritz Advokatfirma er målsætningen ikke blot at være det foretrukne advokatfirma for vores kunder, men også for vores medarbejdere. Derfor stiller vi høje krav til os selv og til dig. For at komme i betragtning til stillingen skal du derfor uden tøven kunne genkende følgende egenskaber hos dig selv:


  • Du er fagligt dygtig og har gode juridiske kvalifikationer
  • Du er en sympatisk og social person
  • Du er en ansvarlig holdspiller og god kollega

Vi prioriterer ovennævnte naturlige egenskaber væsentligt højere, end dine hidtidige erfaring og tillærte kompetencer, som dog fint kan tænkes at gå hånd i hånd.


Mieritz Advokatfirma gør tingene i øjenhøjde. Vi tror på vidensdeling med vores kunder og samarbejdspartnere og tager gerne alle kommunikationsplatform i brug, herunder SoMe, videoer, podcast m.m.


Vi tilbyder en fleksibel og dynamisk arbejdsplads, Køges bedste havudsigt, samt mulighed for hjemmearbejde efter aftale.


Stillingerne er som udgangspunkt tiltænkt at være en fuldtidsstilling, men vi tilpasser os gerne den rette kandidat.


Løn- og arbejdsvilkår aftales nærmere og vil matche dine kvalifikationer. Tiltrædes snarest muligt.


Hvis du er den vi søger, så send en ansøgning til info@mlaw.dk (skriv ”fuldmægtig” i emnelinjen) og vedlæg CV, karakterudskrift, evt. udtalelser og andre relevante dokumenter.


Ansøgningsfristen er sat til den 15. december 2021.


Vi opfordrer dog alle interesserede til at sende ansøgning m.m. hurtigst muligt, idet vi løbende indkalder til samtaler.


Har du spørgsmål så kontakt Advokat Jesper Køppen Fenger-Mieritz på e-mail: jkm@mlaw.dk eller telefon: 26834060 for yderligere oplysninger.

Om firmaet

Vores specialer er ting vi går op i. Vi rådgiver inden for en række områder med stor fokus på vores klienters ønsker. Vi har en særlig interesse i iværksætteri, rådgivning til ejerledere samt fast ejendom.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.