Bech-Bruun søger administrativ medarbejder med flair for tal

 

Har du flair for tal og er du en dygtig koordinator? Så er det måske dig, vi søger til vores kontor i København.


Om jobbet
Du bliver en del af afdelingen IP & Technology, hvor vi er mere end 40 ildsjæle, der brænder for vores fag og for at yde førsteklasses rådgivning. Vi rådgiver danske og udenlandske virksomheder om immaterialret, markedsføringsret, it-ret, databeskyttelse, kommercielle kontrakter mv.


Du bliver en del af vores administrative team som også består af en sekretær og en sekretærassistent. Din hovedopgave bliver at bistå juristerne i forbindelse med afregning af vores klienter.


Du vil således skulle:


  • Stå for månedlig og kvartalsvis afregning af klienter
  • Oprette nye sager, samt sørge for løbende opdatering af sagssystem
  • Stå for månedlig og kvartalsvis rapportering til klienter
  • Følge op på debitorer

Din profil
Vi forestiller os, at du har erfaring fra et lignende job og/eller har erfaring med mere administrative opgaver. Det kan også være, at du tidligere har siddet i en bogholderi- eller økonomifunktion. Uanset hvilken baggrund du kommer med, har du forståelse for administrative processer og basal økonomi, ligesom du har flair for tal og for at sætte dig ind i nye it-systemer- og værktøjer. Du er struktureret, grundig, detaljeorienteret og er god til at bevare overblikket i travle perioder, hvor vi lægger vægt på, at du er proaktiv og god til at prioritere din tid. Du finder det desuden naturligt at være serviceminded og samarbejdsorienteret.


Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads, hvor der er et højt engagement og dygtige og inspirerende kolleger. Hverdagen hos os er præget af en uhøjtidelig omgangstone, og der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du får også en række attraktive personalegoder som fx pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning, frokostordning og Bech-Bruuns foreninger og medarbejdertilbud. Vi lægger vægt på det sociale, og har ofte fredagsbar og andre arrangementer. 


Søg jobbet
Hvis profilen passer på dig, så upload ansøgning og cv via vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 21. november. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte partner Susanne Stougaard på 72 27 33 08 eller HR-konsulent Tine Barlebo Rasmussen på 72 27 34 60.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Om firmaet

Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København og Aarhus. Vi har høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Hos os vil du få faglige udfordringer, som du altid kan vende med inspirerende kolleger, der er blandt branchens bedste.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.