Skau Reipurth og Partnere søger advokat med interesse for entrepriseret

 

 


Er du advokat med erfaring og interesse inden for entrepriseret? Har du et ønske om at specialisere dig yderligere inden for løsning af komplekse kontrakter og bygge- og anlægsprojekter. Og er du en teamplayer, der trives med selvstændige opgaver samt opgaver på tværs af huset? Så er det måske dig, vi søger. Vi er ca. 85 engagerede kolleger, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.


Bliv udfordret og gør en forskel


Vi er en ambitiøs afdeling, der hører til i den absolutte top inden for entrepriseret for både danske og udenlandske klienter. Vi arbejder med byggebranchens tvister og kontrakter i bred forstand, og du vil således få mulighed for at arbejde for større bygherrer, entreprenører, rådgivere, byggevareproducenter m.fl. Vi lægger derfor vægt på et solidt branchekendskab.


Vi arbejder i et topprofessionelt men uhøjtideligt miljø, hvor kravene til faglighed og kommerciel forståelse er store. Du vil blive en del af en voksende afdeling, hvor du vil få rig mulighed for selvstændigt at føre egne sager, men også være en del af et team på større og mere komplekse sager. Vi arbejder tæt sammen i teamet og sparrer dagligt med hinanden på tværs af anciennitet. Herudover vil du få en bred kontaktflade og samarbejde med resten af huset. Arbejdet er således team-orienteret, og dele af arbejdet vil komme til at foregå på engelsk.


Analytisk og fagligt funderet jurist med god energi


Du er advokat med relevant erfaring inden for entrepriseret. Du kan både være 1. års advokat eller advokat med flere års erfaring – det vigtigste er, at du har erfaring inden for ét eller flere af vores specialeområder og formentlig har baggrund fra et andet større advokathus eller specialistkontor. Vi forventer, at dit faglige niveau er højt, og at du er god til at arbejde selvstændigt og har en struktureret og effektiv tilgang til opgaverne. Du er løsningsorienteret og har en positiv indstilling til både kolleger og samarbejdspartnere. Du trives med at have mange bolde i luften på samme tid, og du er i stand til at prioritere mellem flere hastende opgaver uden at miste overblikket. Endelig er du dygtig til at kommunikere både skriftligt og mundtligt.


Det vi tilbyder


Vi tilbyder dig muligheden for yderligere specialisering i en dynamisk virksomhed med høje ambitioner. Vi værdsætter kombinationen af et højt fagligt niveau og en stærk samarbejdskultur, hvor vi spiller hinanden gode. Vi understøtter og bidrager til din faglige og karrieremæssige udvikling, og vi tilbyder en konkurrencedygtig løn- og vilkårspakke.


Vi er 22 i afdelingen og flere teams, herunder en række engagerede advokater, advokatfuldmægtige, advokatsekretærer og studerende. Du vil blive tilknyttet det team, der ledes af partnerne Jeppe Reipurth og Christian B. Prophet-Rannow.


Ansøgning og kontakt


Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling), fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com.


Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeppe Reipurth (jre@skaureipurth.com) eller Christian B. Prophet-Rannow (cpr@skaureipurth.com). Vi behandler ansøgningerne løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Om firmaet

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.