WTC advokaterne søger advokat med erfaring inden for erhvervsretlige forhold

 

WTC advokaterne beskæftiger p.t. 44 medarbejdere heraf 18 advokater, se mere på www.wtc.dk. Vær med til at præge udviklingen i vores travle Hillerød afdeling, hvor du vil blive en del af WTC´s erhvervsretlige afdeling, som yder forretningsorienteret rådgivning om bl.a. køb og salg af virksomheder, generel selskabsret og erhvervsrådgivning.


Du vil få en bred kontaktflade til mange forskellige samarbejdspartnere både internt og eksternt.


Du får mulighed for at indgå i et dynamisk team, hvor afstanden fra beslutning til handling er kort, hvor omgangstonen er uhøjtidelig, og hvor du får gode uddannelses- og karrieremuligheder. Alt med henblik på en varig tilknytning.


Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau og en forretningsmæssig, struktureret og analytisk indstilling. Du kan arbejde selvstændigt, har god humor og er veluddannet i advokathåndværket.


Send din ansøgning vedlagt CV og karakterudskrifter senest den 15. december 2021 til advokat Helle Jørgsholm på hj@wtc.dk.

Om firmaet

WTC advokaterne kan føre sin historie tilbage til 1869 og er således et af landets ældste advokatfirmaer – men vi er ikke gamle.

WTC advokaterne yder juridisk rådgivning til små og mellemstore erhvervsvirksomheder. Vi yder rådgivning inden for selskabsret, M&A, generationsskifte, konkurs og rekonstruktion, ansættelsesret, immaterialret og varemærker, entertainment og rets- og voldgiftssager.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.