Skau Reipurth og Partnere søger advokatfuldmægtig med interesse for entrepriseret

 

Trives du i et fagligt højt miljø, hvor du bliver udfordret? Vil du være med, når et af Danmarks skarpeste advokathuse bistår danske og internationale virksomheder med komplekse kontrakter og bygge- og anlægsprojekter? Er du en teamplayer, der trives med selvstændige opgaver samt opgaver på tværs af huset? Så er det måske dig, vi søger. Vi er ca. 85 engagerede kolleger, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.


Du vil blive udfordret på din juridiske forståelse inden for entrepriseretten, og vi forventer, at dine kommunikative evner er i top, ligesom din kommercielle forretningsforståelse. I det daglige vil du, i samarbejde med afdelingen, levere juridisk rådgivning på højeste faglige niveau om erhvervslivets komplekse forhold.


Vi investerer i dig


Stillingen er et læringsforløb, således at kompleksiteten naturligt øges over tid i takt med, at du tilegner dig viden og kompetencer, der leder til mere og mere udfordrende opgaver. Vi investerer meget i dig og har derfor også en forventning om, at du er ansvarlig og trives med at samarbejde om løsningen af opgaverne. Som advokatfuldmægtig kommer du blandt andet til at arbejde med følgende:


  • koncipering og fortolkning af kontrakter
  • juridiske undersøgelser
  • udarbejdelse af processkrifter, bilag, mv.
  • løbende rådgivning om dansk og international ret i forbindelse med tvister, syn og skøn, rets- og voldgiftssager mv.
  • direkte klientkontakt, hvoraf en del vil foregå på engelsk

Din profil


Om du er 1., 2. eller 3. års advokatfuldmægtig er underordnet. Vigtigst er din indstilling til at bidrage. Du er ambitiøs, initiativrig og løsningsorienteret. Du er tillige imødekommende og går til alle opgaver med en positiv indstilling. Du skal være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskellige og opstå løbende, og du skal derfor kunne udvise stor fleksibilitet. Desuden er det vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater, og at du har lyst til at samarbejde i et team, der ønsker at gå skridtet videre for at skabe løsninger for vores klienter.


Det vi tilbyder


Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af vores unikke hus, hvor vi værdsætter kombinationen af et højt fagligt niveau og en stærk samarbejdskultur. Vi understøtter og bidrager til din faglige og karrieremæssige udvikling, og vi tilbyder en konkurrencedygtig løn- og vilkårspakke.


Vi er 8 personer i afdelingen, der ledes af partnerne Jeppe Reipurth og Christian B. Prophet-Rannow. Herudover består afdelingen af en række engagerede advokatfuldmægtige og studerende.


Ansøgning og kontakt


Ansøgning med relevante bilag (cv, eksamenskarakterer og evt. anbefaling), fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com.


Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeppe Reipurth (jre@skaureipurth.com) eller Christian B. Prophet-Rannow (cpr@skaureipurth.com). Vi behandler ansøgningerne løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Om firmaet

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.