Advokatsekretær med bred juridisk interesse

 

Er du drevet af struktur og systemer, har du øje for detaljen og vil du arbejde bredt på det juridiske område? Så er muligheden for at blive del af et professionelt internt jurdisk team lige her.


Stillingen:


Milestone udvider sin Legal, Compliance & Risk Management afdeling og vi har derfor brug for en dygtig advokatsekretær til at styrke vores team. Teamet sidder i Brøndby, hvor vi er en integreret del af Business Support, og yder rådgivning til ledelsen. Teamet består af 4 advokater/jurister.


Som advokatsekretær hos Milestone Systems vil du skulle yde support til resten af teamet bland andet i form af dokumenthåndtering og systematisering, udarbejde årshjul for forskellige processer inden for compliance og forsikring samt udarbejdelse af diverse dokumenter som fuldmagter og selskabsdokumenter.


Selvstændigt arbejde vil være en del af din hverdag, men du vil arbejde tæt sammen med teamet, ligesom du vil have kontakt til vores øvrige kollegaer i Milestone Systems.


Dine kompetencer


Du har et par års erfaring som advokatsekretær, og du er rutineret i forhold til at arbejde selvstændigt f.eks. med ændringer i selskabsforhold. Du kan også arbejde som en del af et team, og du overholder altid deadlines. Generel flair og naturlig interesse i IT og systemer er en nødvendighed. Du har gode engelskkundskaber og lyst til at arbejde i et internationalt setup, da teamet supporterer vores datterselskaber rundt om i verden. Struktur, stabilitet og øje for detaljen er en naturlig del af din faglighed.


Du trives både med udfordrende opgaver og rutineopgaver. Du er god til at skabe overblik og bevare motivationen i en hektisk hverdag. Det er afgørende, at du sætter kvalitet i dit arbejde højt. Du har en positiv og imødekommende holdning.


Ansøgning og kontakt


Hvis du har brug for yderligere information om stillingen som advokatsekretær hos Milestone Systems kontakt da Legal Consultant, Majbrit Bundgaard Schouv, tlf.: +45 2275 3817 eller besøg vores hjemmeside: www.milestonesys.com.  


Vi ser frem til at modtage dit CV samt din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende.


 


 

Om firmaet

Du vil blive del af et af verdens førende softwarehuse indenfor Video Management Systemer. Siden vi startede i Danmark i 1998 har vi vækstet vores medarbejderantal til mere end 1,000 medarbejdere på verdensplan fordelt på over 20 lande. Vores software er del af mere end 500,000 installationer verden over – med mange flere i vente.

Udover vores stærke markedsposition og spændende teknologi tror vi også fuldt og fast på, at en stor del af vores succes hænger sammen med vores fokus på at sætte mennesker i centrum – både dem vi arbejder med og de mennesker der omgiver os. Det er den måde hvorpå vi udvikler vores kultur, vækster vores forretning og styrker vores partnerfællesskab. For i Milestone udvikler vi os sammen. Er du klar til at udvikle dig sammen med et fantastisk team?

Vil du vide mere om Milestone så besøg:  http://milestonesys.com/career 

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.