Skau Reipurth & Partnere søger advokatsekretær

 

 


Er du klar til en nøglerolle med support til både partnere, jurister og klienter? Motiveres du af at løse forskellige problemstillinger i en hverdag, der ikke altid er ens? Har du lysten til at få et selvstændigt ansvar i et advokathus i vækst, hvor det forventes, at du bidrager med din viden og erfaring? Så er du muligvis den kollega, vi er på udkig efter.


Det er en fagligt udfordrende stilling, og du får både berøring med mindre, såvel som store og komplekse, retssager. Opgaverne omfatter bl.a. styring af dokumentprocesser i forbindelse med rets- og voldgiftssager, administration af retssagsportalen (Minretssag.dk) for flere jurister, udarbejdelse af dokumenter og følgebreve til domstole samt korrekturlæsning og kvalitetssikring af skriftligt materiale og korrespondance. Der vil tillige være en række mere praktiske opgaver, herunder fakturering og udarbejdelse af salærredegørelser, print/kopiering, kalenderstyring, journalisering samt udarbejdelse af ekstrakter og materialesamlinger til brug for rets- og voldgiftssager.


Selvstændighed og ordentlighed


Du kommer gerne fra en lignende stilling og er vant til at interagere og kommunikere med forskellige personprofiler. Dit arbejde kendetegnes ved at være af høj kvalitet, og grundighed er en del af dit DNA. Derudover er du serviceorienteret, ansvarsbevidst og positiv i din tilgang til opgaver og kolleger. Endelig er det vigtigt, at du besidder overblik og befinder dig godt med deadlines, der til tider kan være korte. Du har desuden flair for IT, herunder gerne et godt kendskab til Minretssag.dk, Word, Excel og Unik Advosys eller et tilsvarende sagsstyringssystem.


Det vi tilbyder


Vi er et velrenommeret advokatfirma i vækst og tæller på nuværende tidspunkt 85 skarpe hoveder. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse. Vi er både formelle, men hylder også et uformelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er plads til socialt samvær og til at have det sjovt. Du vil derfor få chancen for at præge et ambitiøst og topmotiveret advokatfirma, som kan tilbyde dig gode kolleger, udfordringer og indflydelse, der matcher dine kvalifikationer – og vi klæder dig selvfølgelig på gennem grundig onboarding samt løbende sparring og karriereudvikling. Stillingen er på 37 timer pr. uge, men et reduceret timetal vil kunne aftales. Løn efter kvalifikationer og nærmere aftale, inkl. Pensionsordning og sundhedsforsikring.


Ansøgning og kontakt


Ansøgning med relevante bilag (CV, anbefalinger, mv.) fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning advokatsekretær”. Vi behandler ansøgningerne løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.


Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Naja Gissel (ngi@skaureipurth.com / tlf. 6168 4126).


Mød os her: www.skaureipurth.com

Om firmaet

 

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.