Vi søger erfarne advokatfuldmægtige til vores Finance & Capital Markets Team!

 

Hvem er vi?


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi dedikerer os til aktivt at bidrage til en bedre og mere holdbar verden via donationer og ved at bruge ressourcer på sociale og bæredygtige projekter i Danmark og i udlandet.


Vi motiverer hinanden og deles om ansvaret allerede fra dag 1. Vi træner vores jurister i at gebærde sig på den internationale scene.


Vi nytænker loven ved at deltage i den juridiske debat med fagfællebedømte artikler og lære­bøger og ved at undervise på landets universiteter. Vi har skabt juridiske løsninger, som mange troede var umulige.


Vi evaluerer løbende på vores performance for at sikre, at vi matcher klientens forventninger. Vi tager aldrig vores klienter og deres opgaver for givet.


Alt dette gør os til, hvem vi er: Et Tier 1 advokatfirma.


Ansøg


Send os din motiverede ansøgning sammen med dit karakterblad og anden relevant dokumen­tation på career@moalemweitemeyer.com. Du kan læse mere om os og om vores rekrutteringsproces på vores hjemmeside.

Om firmaet

Læs mere på vores hjemmeside

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.