Bosekretær/sagsbehandler/ advokatsekretær søges til vores dødsboafdeling

 

Vi har fokus på godt kollegaskab og udvikling


”Hos os sætter vi barren højt og sigter efter at være Danmarks måske bedste arbejdsplads” citat advokat Kresten M. Valdal, daglig leder hos Valdal Advokatfirma.


Brænder du for dødsbobehandling? Har du et stort engagement? Trives du med at have travlt? Og ikke mindst – har du lyst til at være en del af et arbejdsfællesskab, hvor faglighed og arbejdsglæde er i højsædet?


Så er det dig, vi søger som bosekretær/sagsbehandler/advokatsekretær. Vi behandler såvel bobestyrerboer som privatskiftede boer. Det er vigtigt, at du har et vist kendskab til behandling af dødsboer. Foruden dødsbobehandling ser vi gerne, at du kan bidrage inden for andre fagområder – f.eks. ejendomshandler, retssager og konkursboer.


Om os


Du vil få et nært samarbejde med 5 øvrige sekretærer/sagsbehandlere og 5 jurister, ligesom du kommer til at arbejde på tværs af vores organisation.


Vores arbejde er vores visitkort – det er derfor vigtigt, at du skriver et fejlfrit dansk og også har talforståelse.


Vi anvender Advosys, så det vil være en fordel, hvis du har kendskab hertil.


Vi lægger vægt på, at du er ambitiøs, serviceminded og ønsker at gøre en forskel – såvel overfor vores kunder/klienter som kollegaer. Vi sætter stor pris på ordentlighed og nøjagtighed og også, at du ikke er tilbageholdende med at tage et initiativ.


Vi tilbyder


  • En fuldtidsstilling på 37 timer om ugen (evt. deltid)
  • Løn efter kvalifikationer
  • Sundhedsforsikring
  • Firmapension
  • Frokostordning
  • Fysioterapeutordning
  • En fleksibel arbejdsplads
  • Gode sociale rammer

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlige, Lene Henriette Poulsen, tlf. 8233 4057, e-mail hr@valdal.com. Din ansøgning bedes sendt til hr@valdal.com sammen med CV og evt. referencer.


Tiltrædelse hurtigst muligt.


 

Om firmaet

Valdal Advokatfirma er et familieejet advokatfirma beliggende på Østerbro. Vi er ca. 35 medarbejdere, heraf 6 jurister. Vores mål er at yde værdiskabende rådgivning af høj faglig og etisk karakter.

Udover en juridisk afdeling har vi også en afdeling for såvel ejendomsadministration som for inkasso.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.