IDEAL Advokatfirma P/S søger yngre advokat og advokatfuldmægtig

 

IDEAL Advokatfirma P/S beliggende i centrum af Odense søger til snarlig tiltræden to ambitiøse og fagligt stærke advokater/advokatfuldmægtige. Vi leder efter bredt funderede erhvervsrettede profiler med kompetencer eller interesse inden for et eller flere af følgende områder:


  • Fast ejendom
  • Kontrakts- og aftaleret
  • Rets- og voldgiftssager

Vi søger to profiler, en nyuddannet jurist (evt. fra kommende eksamen med tiltrædelse 1. februar 2022) og en erfaren advokatfuldmægtig/yngre advokat, eller en der kommer fra en stilling som virksomhedsjurist.


Hos IDEAL advokatfirma P/S er vi specialiseret inden for køb og salg af virksomheder, selskabsret, landbrug, insolvens og fast ejendom. Vi har dertil stor erfaring inden for internationale relationer som repræsentant og bindeled for vores danske klienter. 


Vi lægger særlig vægt på stærk faglighed samt en grundig og detaljeorienteret arbejdsgang.


Herudover lægger vi vægt på gode engelskkundskaber, selvstændighed og godt humør i en ofte travl hverdag.


Vi tilbyder en advokatuddannelse af høj kvalitet, der praktiseres i moderne rammer kombineret med internationalt udsyn i spændende og til tider komplekse sager. Fleksible og attraktive løn- og ansættelsesvilkår i et ungt advokatfirma præget af dynamik, humor og professionalisme og med adgang til den nyeste teknologi. Vi giver plads til dit talent og sikrer, at du herigennem får en høj arbejdsglæde.


Ansøgningen, CV, relevante eksamensbeviser og referencer sendes til mail@ideal-law.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse når muligt.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Jens Jacob Dühr på tlf. +45 79 30 60 80.

Om firmaet

Vi er et ambitiøst advokatfirma med vokseværk. Vi er dedikeret til kompromisløs kvalitet kombineret med en pragmatisk rådgiver-klientrelation, der er nærværende, fleksibel og gennemsigtig.Hos IDEAL Advokatfirma P/S dyrker vi det professionelle miljø med vores høje faglighed og krav om kvalitet, mens en dynamisk tilgang, hvor man godt må tænke ud af boksen for at opnå den bedste løsning, gennemsyrer kulturen. Her er højt til loftet, plads til latter og et godt kollegialt sparringsmiljø. Vi udgør et juridisk hold på 9 advokater, 3 fuldmægtige samt 2 legal trainees.

Læs mere på www.ideal-law.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.