Penta Advokater A/S søger Advokatfuldmægtig

 

Vi har travlt og søger derfor en advokatfuldmægtig til vores afdeling i Ribe. Du vil indgå i Team Erhverv, der er vores største team med hovedvægt på Corporate herunder; kommercielle kontrakter, tvister omkring kontrakter, selskabsomstrukturering og virksomhedsoverdragelse. Der ud over vil du også komme til at beskæftige dig med andre områder som f.eks. byggeri og tvister inden for fast ejendom.


Dit arbejdsområde vil være inden for erhvervsretten, hvor du vil indgå i et stærkt team af erhvervsadvokater. Du vil have varierende arbejdsopgaver af udfordrende erhvervsretlig karakter samt direkte klientkontakt. Du får ansvar for egne sager, hvorfor du vil have mulighed for at påvirke din dagligdag i vores nybyggede domicil i Ribe, men også på et eller flere af vores andre kontorer.


Din uddannelse vil være veltilrettelagt, og vi vil sikre, at du i løbet af din fuldmægtigtid får et godt kendskab til alle aspekter af, hvad det indebærer at blive en god advokat. Du vil have mulighed for sparring med et fagligt stærkt team af erhvervsadvokater.


Vi forventer, at du er ambitiøs og motiveret for at udvikle dig inden for erhvervsretten.


Som vores nye medarbejder skal du være udadvendt, positiv og have overskud. Vi forventer du har en faglig ballast med i tasken, og vi forventer, at du kan skabe tillid og forstå kundernes behov. Det er en fordel, hvis du har erfaring med erhvervsretten – evt. erhvervet ved studierelevant arbejde.


Den ideelle kandidat


 • Du er lokalforankret i Ribe eller Esbjerg
 • Du er struktureret og detaljeorienteret
 • Du har flair for IT og tal
 • Du er god til at kommunikere også gerne på engelsk
 • Du er velformuleret i såvel skrift som tale
 • Du sætter en ære i at udføre opgaver af høj kvalitet
 • Du er nysgerrig og har en god situationsfornemmelse
 • Du kan stå inde for og naturligt efterleve vores værdier

Du vil opleve et fagligt udfordrende miljø, hvor vi arbejder i teams og derved hele tiden kan sikre og optimere en sagsbehandling af høj faglighed. Du får fra begyndelsen mulighed for at arbejde selvstændigt.


Penta Advokater tilbyder


 • Gode arbejdsforhold i en veldrevet advokatvirksomhed
 • Fokus på en ’work-life-balance’ kultur
 • Mulighed for en stor grad af selvstændighed samt personlig og faglig udvikling
 • Et ambitiøst og engageret team af specialister
 • Et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø

Vi tilbyder desuden fleksible arbejdsforhold med en række personalegoder, herunder betalt sundhedsforsikring. Du vil møde en uformel arbejdsplads med gode, engagerede kolleger og en professionel ledelse til at varetage den overordnede udvikling og styring af virksomheden.


Du kan sende din ansøgning og dit CV til Dorte Grill Poulsen på dgp@penta.dk. Ansøgningsfristen er 3. oktober 2021. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om jobbet eller vores virksomhed, kan du kontakte Lasse Iversen Hansen på telefon 7610 0088. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.


Vi indkalder løbende til samtaler.

Om firmaet

Penta Advokater A/S

Penta Advokaters historie kan dateres tilbage til 1905. Vi er ca. 85 medarbejdere, hvilket gør os til en af region Syddanmarks største advokatvirksomheder. Vores advokater og jurister er specialiserede i et eller få fagspecialer, som dækker de tre overordnede områder: Erhverv, Brancher og Privat. På denne måde sikrer vi, at de besidder en unik viden inden for de pågældende fagområder. Vi har kontorer i Ribe, Grindsted, Esbjerg, Kolding og Vejen - men vi rådgiver kunder i hele Danmark.

Læs mere på penta.dk

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.