Jurist eller medarbejder med flair for familieretten.

 

Vi søger en medarbejder med sans for detailjer og lyst til at arbejde inden for familierettens område. Der vil være mulighed for både en fuldstidsstiling eller deltid, og der vil være mulighed for hjemmearbejde, når man er oplært. 


Indledningsvist skal du arbejde med det team, der arbejder med testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter, Oplæring kan evt. ske, men kendskab til området er en fordel. 


For den rette medarbejder kan arbejdsområdet udvides til andre sagsområder inden for familieretten, evt. med dødsbobehandling. 


Vi ser frem til at møde DIG 


 

Om firmaet

Vi er et hyggeligt kontor i udvikling ,velbeliggende på gågaden i Hørsholm. Vi  søger hjælp til behandlingen af vores sager inden for familierettens område til omgående tiltrædelse.  

Kendskab til advosys/UNIK og til sagsbehandling inden for testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter samt evt. dødsbobehandling er en fordel. 

Både jurister og dygtige advokatsekretærer og evt. advokatfuldmægtig eller student kan komme i betragtning, da der er forskellige muligheder for indplacering.

Kontakt os for en  nærmere drøftelse. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

mvh Lisbeth Egede Andersson

 

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.