Erfaren advokatfuldmægtig

 

Vi søger en erfaren advokatfuldmægtig til at bistå med sagshåndtering indenfor entrepriseret.


Hvis du er en dygtig jurist med gode karakterer fra studiet og allerede har arbejdet et år eller mere som advokatfuldmægtig på et advokatkontor, og derudover er struktureret og god til at planlægge, ansvarsfuld og indstillet på at være tovholder for mange forskellige sager, og hvis du har lyst til at specialisere dig inden for entrepriserettens områder med direkte klientkontakt, ønsker faglig fordybelse og frihed i dit arbejdsliv, så vil vi meget gerne høre fra dig.


Der er rig mulighed for at arbejde hjemmefra i et omfang som du selv bestemmer. Vi ser dog gerne, at den primære del af arbejdet udføres på kontoret i opstartsmånederne, for at sikre det gode samarbejde med kollegaerne, den faglige sparring og den sociale kontakt i øvrigt.


For at sikre den rigtige sagsfordeling i forhold til faglighed, arbejdsmængde, trivsel,  arbejdsglæde og work-life-balance, arbejder vi struktureret med ugentlige møder og intern rapportering.


Vores medarbejdere opfordres til deltagelse i kurser i et omfang, der er udover det obligatoriske efteruddannelseskrav for at sikre udvikling og høj faglighed på vores kerneområder.


Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø på kontoret, men sætter også en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet og fremstå professionelt over for vores klienter og samarbejdspartnere.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte COO Tina Tesch Larsen.


Ansøgning med karakterer skal sendes pr. mail til info@nexusadvokater.dk

Om firmaet

Nexus Advokater er et højt specialiseret advokatkontor indenfor entreprise. Kontoret er beliggende på Østerbro i København og består af 22 medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.