Bliv en del af vores Codex - vi søger en advokat/advokatfuldmægtig

 

Vi har travlt hos Codex Advokater, og vi ønsker derfor at udvide vores stab med en advokat eller en advokatfuldmægtig med interesse for selskabsret og erhvervsforhold i øvrigt.


Du skal brænde for at yde god service til vores klienter på højt niveau og have et ønske om at specialisere dig.


Du vil få gode muligheder for at påvirke og tilrettelægge din dagligdag, og vi understøtter og hjælper dig med at udvikle dit speciale.


Vi lægger bl.a. vægt på:


  • at du har gode teoretiske færdigheder
  • at du er struktureret og resultatorienteret
  • at du har øje for detaljen
  • at du er udadvendt af natur
  • at du er god til at arbejde i teams
  • at du gerne indgår i et erhvervsorienteret netværk, og
  • at du behersker engelsk

Codex Advokater er medlem af det internationale advokatsamarbejde, Mackrell International, og vi er specialiseret i at yde rådgivning til erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder i både danske og internationale anliggender.


Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling. Vi tilbyder samarbejde med gode kolleger og en ligefrem, uhøjtidelig og humoristisk omgangstone. Dit primære ansættelsessted er kontoret i Vejle.


Ansøgning


Send os din ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser, anbefalinger m.v. til job@codexlaw.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte advokat Lars Egeskov Jespersen på tlf. 75 72 41 00.


Ansøgningsfrist 26. september 2021 med tiltrædelse snarest muligt.

Om firmaet

Om Codex Advokater

Codex Advokater er et større advokatkontor med afdelinger i Vejle, Horsens og København, der primært arbejder med opgaver for erhvervslivet og for offentlige myndigheder. Vi er ca. 50 medarbejdere, heraf ca. 30 jurister. Du kan læse meget mere om os på www.codexlaw.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.