Arbejdsskadeadvokat til HK

 

HK søger en dygtig arbejdsskadeadvokat eller erfaren advokatfuldmægtig, som vil være med til at rykke grænserne til fordel for vores medlemmer


I HK har vi et stærkt arbejdsskadeteam, der behandler og fører både myndighedssager og ansvarssager. Vi har rygende travlt og søger derfor en ny advokat, som vil være med til at gøre en forskel for HK’s medlemmer og sikre, at HK bliver den førende fagforening inden for arbejdsskadeområdet.


Juridisk Kompetencecenter er HK Danmarks interne juridiske afdeling. Vi er godt 30 medarbejdere, og vores primære opgave er at rådgive lokale afdelinger og sektorer inden for en bred vifte af juridiske områder – primært inden for arbejdsskade og ansættelsesret. Vi fører medlemmernes sager ved de forskellige myndigheder og retsinstanser, og vi har kontorer i både Aarhus og København.


 


Jobbet


Stillingen er placeret i afdelingens arbejdsskadeteam, som udover dig består af 3 advokater, en socialrådgiver, 2 sekretærer og en student. Dit ansættelsessted vil være i København.


Vi er struktureret således, at advokaterne som udgangspunkt har egen sagsportefølje og selv er ansvarlig fra sagen modtages, til den er afsluttet enten inden- eller udenretligt.


Arbejdsopgaverne vil bestå i:


  • Forberedelse og førelse af retssager, for det meste om forhold efter arbejdsskadesikringsloven eller erstatningsloven, men til tider også inden for andre retsområder
  • Juridisk sparring og samarbejde med HK’s lokale afdelinger
  • Sagsbehandling af medlemmernes arbejdsskadesager
  • Udarbejdelse af juridiske vurderinger til HK’s ledelse inden for en bred vifte af områder
  • Afholdelse af møder med medlemmer og afdelinger
  • Medvirke til politisk udvikling af arbejdsskadeområdet i HK og på nationalt plan
  • Undervisning internt.

Der vil være gode muligheder for at opnå møderet for landsretten, måtte du ikke have denne i forvejen.


Har du kompetencer inden for retsområder uden for arbejdsskadeområdet, vil der formodentligt også kunne findes muligheder for at anvende dette arbejdet.


 


Din profil


Derfor forudsættes det, at du er en teoretisk velfunderet jurist, og at du har solid viden om arbejdsskadesager. Du har tillige formodentligt en bred proceserfaring.


Som person er du uformel og fremkommelig, og så er du en holdspiller. Du har gennemslagskraft og kan lide at formidle komplicerede problemstillinger på en enkel og letforståelig måde. Derudover brænder du for området og for at gøre en forskel.


Vi er en forholdsvist ny afdeling, så du vil som person se en spændende udfordring i at være med til at bygge og præge arbejdsskadeområdet i landets næststørste fagforening, herunder at være med til at skabe mere effektive arbejdsprocesser.


Vi vægter det gode samarbejde meget højt – både i forhold til vores samarbejdspartnere og til hinanden internt i afdelingen.


 


Vi tilbyder


Du vil få masser af spændende arbejdsopgaver og stor mulighed for at arbejde selvstændigt.


Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.


Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår og en stor grad af fleksibilitet i planlægningen af dine arbejdsopgaver. Stillingen er på normtid (37 timer om ugen inkl. frokost) i henhold til overenskomst mellem TK-klubben og HK Forbundet. Arbejde udover dette skal som udgangspunkt afspadseres i forholdet 1-1. Derudover tilbyder vi en sund kantine, mulighed for parkering, motionscenter, massageordning m.v.


Yderligere information


Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte koordinator for enheden, advokat Leif Donbæk Thomsen på tlf. 2811 7229.


 


Tiltrædelse


Snarest muligt.


 


Ansøgningsfrist


15. september 2021 kl. 12.00.


 


Ansøgning


Søg stillingen via HK’s hjemmeside www.hk.dk/jobs - Søg stillingen ’Arbejdsskadeadvokat’. Vedhæft venligst motiveret ansøgning bilagt eksamensbeviser og CV.


Der bliver afholdt to samtalerunder fra medio september.


Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søges stillingen.

Om firmaet

Med 230.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK: www.hk.dk/omhk

Mød tre medarbejdere i HK: https://www.hk.dk/omhk/job-i-hk-fagforening/om-at-arbejde-i-hk-fagforening

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.