INTERLEX ADVOKATER SØGER EN ERFAREN OG ENGAGERET ADVOKATSEKRETÆR

 

Stillingen:


Du vil primært blive tilknyttet INTERLEX Advokaters’ Team Erhverv, og dit arbejde vil omfatte behandling af erhvervs-relaterede sager, herunder selskabsretlige sager, rets- og voldgiftssager, udarbejdelse af kontrakter mv.


INTERLEX Advokater er en moderne advokatvirksomhed, som rådgiver en lang række små og mellemstore erhvervsvirksomheder. Vi er mere end 50 dedikerede og ambitiøse medarbejdere med spidskompetencer inden for de fire kerneområder erhvervsret, fast ejendom landbrug og insolvens, fordi vi med netop de fire fagområder dækker de mest centrale juridiske udfordringer for vores klienter.


Du kan læse mere om INTERLEX Advokater på vores website, www.interlex.dk.


Din profil:


Du er advokatsekretær med erfaring fra et advokatkontor, har flair for it, er rutineret bruger af Office-pakken og du må meget gerne have kendskab til systemerne Microsoft Navision el. lign.


Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med ovenstående arbejdsområder, men det er ikke et krav.


Du trives i et uformelt arbejdsmiljø, du har et godt humør og er serviceminded, selvom der til tider kan være travlt. Vi forventer, at du vil bidrage til fællesskabet både fagligt og socialt.


Dit arbejde vil være selvstændigt, og du vil løbende have kontakt med klienter og andre samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du kan være med til at styrke og bibeholde de personlige relationer til vores klienter, som vi mener, er af afgørende betydning, når vi i rådgivningen for disse skal bygge bro mellem jura og forretning.


Vi tilbyder:


En spændende og selvstændig stilling i en virksomhed med en uformel omgangstone og gode kolleger i et velfungerende team.


Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer og kan tilbyde gode vilkår i øvrigt. Vi har til huse i moderne kontorfaciliteter med kantineordning. Vi er netop flyttet til helt nye og flotte lokaler i Pakhusene på Aarhus Ø. Se nærmere på www.pakhusene.dk.


Der er tale om en fuldtidsstilling, men for den rette kandidat kan en deltidsstilling også være en mulighed.


Ansøgningsfrist og tiltrædelse:


Ansøgning med C.V. bedes fremsendt til advokat Søren Abildgaard Pedersen på sp@interlex.dk, og du er velkommen til at kontakte Søren på telefon 87 34 34 34, hvis du ønsker mere information om stillingen eller har spørgsmål til ovenstående.


Ansøgningsfrist er 15. september 2021 med tiltrædelse snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og annoncen bliver taget af, når stillingen er besat.


 

Om firmaet

INTERLEX Advokater er en moderne advokatvirksomhed, som rådgiver en lang række små og mellemstore erhvervsvirksomheder. Vi er mere end 50 dedikerede og ambitiøse medarbejdere med spidskompetencer inden for de fire kerneområder erhvervsret, fast ejendom, landbrug og insolvens, fordi vi med netop de fire fagområder dækker de mest centrale juridiske udfordringer for vores klienter.

Du kan læse mere om INTERLEX Advokater på vores website, www.interlex.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.