Skau Reipurth & Partnere søger advokat/erfaren advokatfuldmægtig til Fast Ejendom

 

 


Vil du udvikle dit potentiale i et af Danmarks skarpeste advokathuse indenfor fast ejendom (FE)? Er du drevet af selvstændigt ansvar med fokus på høj kvalitet og samarbejde for både nationale og internationale klienter? Kendetegnes du ved at gå den ekstra mil, og er du ligesom os drevet af at levere resultater hver gang! Så er du muligvis den kandidat, vi søger til vores afdeling for Fast Ejendom.


Vi vokser og har ambitioner, der matcher. Vi forestiller os, at du er 3. års advokatfuldmægtig eller advokat med 1-2 års erfaring, alternativt er du jurist med 3-5 års erfaring fra en tilsvarende in-house stilling. Vi lægger vægt på, at du er teoretisk stærkt velfunderet og har solid praktisk erfaring indenfor dit fagområde, og at du kan håndtere vores klienters juridiske udfordringer.


Udfordrende opgaver med mulighed for specialisering


Du får fra første dag rig mulighed for at sætte dit præg på afdelingen og ansvar for egne sager, afhængigt af dine kompetencer og erfaringsniveau. Vores afdeling arbejder med alle forhold indenfor fast ejendom, og særligt med ejendomstransaktioner, projektudvikling, ejendomsfinansiering, lejeret og tvister og forestiller os, at dine primære opgaver / interesser ligger indenfor følgende:


  • Bolig- og erhvervslejeret, herunder blandt andet udarbejdelse af (komplekse) lejekontrakter, håndtering af tvister, lejefastsættelse, lejeregulering m.v.
  • Projektudvikling og rådgivning til grundejer-, ejer- og andelsboligforeninger.
  • Erfaring med plan- og miljøret er et plus, men ikke et krav. 

Sekundært har du erfaring med køb og salg af fast ejendom og due diligence processer. Vi forventer ikke, at du mestrer alle discipliner, men vi investerer gerne i dig, så dine kompetencer udvikles i takt med din faglige og personlige udvikling.


Personligt er du dedikeret, struktureret og du går gerne forrest. Du kommunikerer og navigerer effektivt med alle relevante interessenter, internt såvel som eksternt, samt evner at skabe langsigtede relationer. Vi har både danske og internationale klienter med meget forskellige baggrunde, så vi forventer, at du er i stand til at kommunikere klart og præcist på skrift og på dansk og engelsk.


Vi er et velrenommeret advokathus i vækst og tæller på nuværende tidspunkt 90 skarpe hoveder. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse. Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Du vil derfor få chancen for at præge et ambitiøst og topmotiveret advokathus, som til gengæld kan tilbyde dig gode kollegaer, udfordringer og indflydelse, der matcher dine resultater – og vi klæder dig selvfølgelig på gennem grundig onboarding og sparring.  


Ansøgning og kontakt


Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefalinger), fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning Advokat / Fast Ejendom”.


Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Anders Hermansen (ahe@skaureipurth.com / tlf. 30 73 14 44) eller advokat Jesper Morsing (jem@skaureipurth.com / tlf. 92 15 38 51).


Vi indkalder løbende til samtale og glæder os til at høre fra dig.

Om firmaet

 

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.