KROMANN advokatfirma søger advokatsekretær

 

ADVOKATSEKRETÆR MED BOGHOLDERI ERFARING SØGES TIL TILTRÆDELSE 1.4.2023 


KROMANN advokatfirma søger snarest muligt en advokatsekretær til familieret, ejendomshandel og dødsbobehandling. Derudover til daglig bogføring og mindre regnskabsmæssige opgaver i samarbejde med revisor, hvorfor det vil være en fordel hvis du har flair for tal.  


Kontoret beskæftiger sig med familieret, arveret, dødsbobehandling, strafferet, udlændingeret samt ejendomsoverdragelse og du vil skulle arbejde med de forskellige opgaver i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere. Det forventes du har kendskab til tinglysningssystemet og erfaring med minretssag.dk. 


Vi forventer du er fagligt dygtig, at du arbejder engageret og med interesse indenfor ovennævnte områder. Ligeledes at du er en "holdspiller" med evne og lyst til kommunikation og samarbejde med såvel kontorets medarbejdere, som de klienter vi betjener. Det er vigtigt, at du har ordenssans og er god til at skabe struktur i arbejdsopgaverne. Det er et krav, at du behersker dansk perfekt, både i tale og i skrift og at du trives i en til tider hektisk hverdag, hvor dagene sjældent er ens og hvorfor godt humør og humoristisk sans er en nødvendighed.


Send din ansøgning vedlagt CV og eventuelle referencer til Monica Kromann via mail: mk@advokatkromann.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 


Firmaet er beliggende i Aarhus midtby - du kan læse mere om firmaet på www.advokakromann.dk og/eller ringe for nærmere oplysninger om stillingen til advokat Kromann på mobil 29667787.

Om firmaet

-

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.