Mazanti-Andersen søger en økonomiassistent / sagscontroller

 

Er du skarp til økonomi og har du lyst til at levere support af højeste kvalitet i samarbejde med ambitiøse og engagerede kollegaer i et større erhvervsretligt advokatfirma? Så er denne stilling noget for dig.


Vi søger en økonomiassistent / sagscontroller med lyst og evne til at blive en del af vores økonomiafdeling i København.


Tillid, dedikation og gode relationer er kernen i vores kultur og i tilgangen til at drive forretning. Alle opgaver, store som små, er vigtige, og vi insisterer på kvalitet i alt, hvad vi gør - det mærker man både som kollega og som klient.


Du vil primært blive tilknyttet vores kontor i København, hvorfra du skal servicere firmaets 125 medarbejdere og partnere fordelt i København og Odense. Du vil blive en del af et økonomiteam på i alt fire, bestående af en økonomichef, to økonomimedarbejdere og en sagscontroller.


Som medarbejder hos os vil du få en alsidig hverdag med forskelligartede opgaver inden for advokatbogholderi, eksempelvis:


 • Fakturering og opfølgning på debitorer
 • Assistance i forbindelse med opstart af central faktureringsenhed
 • Complianceopfølgning og på sigt central sagsoprettelse
 • Assistance i forbindelse med daglig afstemning af banker og tilsvar
 • Opfølgning på indbetalinger
 • Bogføring
 • Bankbetalinger
 • Servicering af hele huset med opgaver relateret til økonomi og compliance

Du evner at bevare overblikket, også i travle perioder, og som person er du engageret, proaktiv og fleksibel, og møder dagen med en positiv indstilling. Du er formentlig kontor- eller regnskabsuddannet og har nogle års erfaring inden for bogholderi, gerne fra en mellemstor virksomhed. Hvis du har erfaring fra advokatbranchen, vil det være et plus, men det er ikke et krav. Du har gode IT-kundskaber og er en erfaren bruger af Office-pakken, herunder især Excel og Outlook. Vi anvender også Unik Advosys, Bluegarden DataLøn og InfoSuite.


Som person er du detaljeorienteret og omhyggelig, og du arbejder struktureret med fokus på kvalitet og deadlines. Du har gå-på-mod, er vedholdende og kan håndtere mange bolde i luften. Du har et positivt sind og er imødekommende og serviceminded. Du er en udpræget holdspiller og er samtidig god til at arbejde selvstændigt.


Den foretrukne kandidat:


 • Har drive, er ivrig efter at lære nyt, og er god til at sætte sig ind i nye arbejdsgange
 • Har erfaring fra en lignende stilling som økonomimedarbejder, regnskabsmedarbejder, sagscontroller eller tilsvarende
 • Er kvalitetsbevidst og omhyggelig
 • Trives i et miljø med højt tempo og med at gøre en forskel for sine kolleger
 • Du kommunikerer klart både i skrift og tale

Vi tilbyder en udfordrende og afvekslende hverdag, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Det er en stilling, hvor du selv kan være med til at sætte dit præg på jobbet, og hvor vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, muligheder for faglig og personlig udvikling samt personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning mm.


Er du interesseret, så ansøg via linket her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores økonomichef Kristine Torma på tlf. +45 3319 3795 eller kto@mazanti.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette er ansat. Tiltrædelse: snarest muligt.

Om firmaet

Mazanti-Andersen er et større erhvervsretligt advokatfirma med kontorer i København og Odense og godt 125 medarbejdere. Vi er organiseret i fem faggrupper: Corporate & Commercial, Transaktioner, Proces, Fast Ejendom & Entreprise og Insolvens & Bobehandling. Dertil kommer vores administrationsafdeling, som supporterer på tværs af alle faggrupper og begge lokationer. Vi har en imødekommende, rar og fleksibel arbejdskultur præget af tillid og en uformel tone.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.