Skau Reipurth & Partnere søger advokatfuldmægtig med interesse for entrepriseret

 

 


Vi har travlt og udvider derfor vores entrepriseretsafdeling.


Du bliver en del af et stærkt og specialiseret team med omfattende erfaring inden for alle dele af entrepriseretten, både nationalt og internationalt.


Vi forventer, at du er dedikeret, grundig og struktureret, samt at du har lyst til at levere juridisk rådgivning på højeste faglige niveau. Vi lægger således vægt på, at du er juridisk og teoretisk stærkt velfunderet samt har erfaring med at rådgive om erhvervslivets komplekse forhold.


Erfaring med de erhvervsretlige discipliner inden for bygge- og anlægssektoren, transportsektoren eller tilsvarende sektorer er naturligvis en fordel. Det er dog ikke et krav, at du har haft kursusfaget entrepriseret eller har arbejdet med entrepriseret før, men du har sandsynligvis erfaring med tvistløsning, kontraktkoncipering, grundlæggende obligationsret og erstatningsret. Har du endvidere erfaring med udbudsret, er det en fordel, men ikke et krav.


Det forventes, at du behersker engelsk på højt niveau (i både skrift og tale), og det er vigtigt, at du trives med en travl og udfordrende hverdag.


Vi tilbyder en stilling med fokus på din personlige og faglige udvikling i et ambitiøst fagligt miljø, hvor du vil få mulighed for selvstændige arbejdsopgaver og direkte klientkontakt. Du vil desuden få en varieret opgavesammensætning og tæt sparring med afdelingens partnere og øvrige medarbejdere.


Ud over et højt fagligt niveau kan vi tilbyde en alsidig arbejdsplads i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø.


Tiltrædelse: Snarest muligt.


Ansøgning


Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer, anbefalinger, mv.) kan fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning advokatfuldmægtig”.


Ansøgningsfristen er den 21. juni 2021.


Samtaler forventes gennemført løbende.

Om firmaet

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.