AdvokatFyn a/s søger advokatsekretær, primært til vores kontor i Svendborg.

 

 


Vi søger en all-round advokatsekretær, gerne med erfaring indenfor et eller flere af de traditionelle områder, såsom ejendomshandel, bobehandling eller selskabsret.


Vi er et team, der er vant til at arbejde i en travl hverdag. Vi lægger vægt på, at der hersker en god  stemning, hvor betjeningen af vores klienter sker på et fagligt højt niveau, og hvor der skal være plads til humor og humør i hverdagen.


Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men med mulighed for at justere på dette afhængigt af ansøgerens ønsker.


Tiltrædelse 1/8 2021 eller eventuelt tidligere.


Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til advokat Maria Erlang Schaumann, telefon 62 21 00 00, e-mail ms@advokatfyn.dk.


Ansøgningsfrist:  Fredag den 18/6 2021.

Om firmaet

AdvokatFyn a/s har kontorer i Svendborg, Ringe og på Ærø. Vi er et all-round kontor, der beskæftiger os med erhvervsrådgivning, selskabsret, generationsskifter, alle former for arbejde med fast ejendom, herunder køb og salg af erhvervsejendomme og privatboliger, lejeforhold vedrørende erhverv og private, insolvensret, konkurs og rekonstruktion, dødsbobehandling og strafferet.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.