Winsløw søger advokat med appetit på entrepriseret

 

Har du lyst til at bruge dine juridiske evner og dit personlige drive til at gøre en mærkbar forskel for byggebranchen, er det dig, som vi søger. Vi har nemlig en ledig plads i vores entrepriseteam til dig, som gerne vil have fokus på entrepriseret.


Vi oplever, at sagerne bliver stadig mere komplekse, og hvor løsningerne kræver en holdindsats på tværs af vores specialer inden for entreprise-, miljø- og planret samt generel fast ejendom, og der har vi brug for dig, som en del af holdet.


Til gengæld vil vi stille vores mange års erfaring og viden til rådighed for netop dig, som gerne vil udvikle sig til en specialiseret entrepriseadvokat. Vi har fokus på både teori og praksis og giver mulighed for fordybelse i opgaverne, ligesom du vil udvikles gennem entrepriseteamets opgaver og løbende opbygge faglige og personlige kompetencer, f.eks. ved selvstændigt sagsansvar og direkte kundekontakt. Vi arbejder med frivillige udstationeringer, idet vi har god erfaring med at dine kompetencer udvikles ved at arbejde ude hos vores kunder. Desuden understøtter - og forstår - vi, at du også har ambitioner om at opbygge dit eget netværk.


 


Din profil


Du brænder for entrepriseret og fast ejendom i øvrigt og har praktisk erfaring med udarbejdelse af kontrakter og håndtering af juridiske udfordringer i en byggeproces. Du har lyst til at udvikle dig som specialist inden for entrepriseret, og du har også lyst til at føre rets- og voldgiftssager. Du kan have erfaring fra en organisation, kommune, advokatvirksomhed eller tilsvarende – dette er dog ikke et krav, men du skal have appetit på entrepriseret.


Vi forestiller os, at du: 


 • har 1-2 års erfaring fra branchen
 • har konkret og praktisk erfaring med håndtering af kontrakter, tvister og entrepriseret generelt
 • har lyst og evne til at arbejde både selvstændigt og i teams
 • har humor og er en god kollega
 • er udadvendt og har lyst til direkte kundekontakt
 • ønsker kontinuerligt at få udviklet din faglighed, og også at blive udviklet personligt

Vi kan til gengæld tilbyde dig:


 • en moderne advokatvirksomhed med stærk faglig profil
 • spændende og varierede opgaver – hovedsageligt inden for entrepriseret
 • mulighed for både at arbejde selvstændigt, få ansvar for egne sager og kunder og arbejde projektorienteret med andre jurister fra vores andre teams, eksempelvis vores transaktionsteam
 • stor indflydelse på din egen arbejdsdag
 • muligheden for at oparbejde lange relationer og netværk indenfor ejendomsbranchen, bl.a. via BS-grupper eller i Byens Netværk
 • gode kollegaer, der bakker op om og respekterer hinanden
 • sociale arrangementer, også spontan fredagsvin

Spørgsmål til stillingen


Du er velkommen til at kontakte partner, advokat Anne Støtt Hansen på tlf.: 53 37 38 59 eller på mail: ash@winlaw.dk, hvis du vil høre mere om stillingen og generelt om Winsløw.


Din ansøgning


Send din ansøgning og CV via e-mail: hkr@winlaw.dk og angiv ”Entrepriseadvokat” i emnefeltet. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 16. juni 2021, da vi løbende tager kontakt til relevante kandidater med henblik på ansættelsessamtaler.


Tiltrædelse og ansættelsesvilkår


Efter aftale


Vi glæder os til at høre fra dig.

Om firmaet

Vi etablerede Winsløw i 2005 og i dag er vi ca. 25 på kontoret på Gl. Strand i København K. Vi er et stærkt hold, som er blandt de absolut bedste inden for fast ejendom og entrepriseret – og med erfaring fra toneangivne fast ejendomsafdelinger og fra ejendomsvirksomheder. Faglig specialisering er helt centralt for os. Vi lægger vægt på lange relationer, ordentlighed og høj faglighed. Vi rådgiver både danske og udenlandske bygherrer, entreprenører, developere, offentlige myndigheder, fonde og foreninger samt almene boligselskaber om alle aspekter af fast ejendom. Du kan læse mere om vores arbejdsområder på www.winlaw.dk.

Vores omgangstone er uhøjtidelig og ligefrem. Vores organisation er flad, og vejen til beslutninger  kort. Vi siger tingene, som de er, og finder hurtigt en løsning på udfordringerne.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.