Er du vores nye faktureringsguru?

 

Vi søger en engageret og struktureret medarbejder til vores centrale enhed for forretningssupport i Viborg. Har du lyst til at være en del af et advokatfirma i vækst?


I DAHLs forretningssupport venter mange alsidige og spændende opgaver til vores kommende faktureringsansvarlig. Som vores nye kollega vil du spille en vigtig rolle i en stærk stabsenhed, hvor vi dagligt understøtter vores jurister i forbindelse med fakturering, forretningssupport og bogholderi.


Primære arbejdsopgaver:


 • Fakturering – du vil være den primære på at initiere og understøtte faktureringsprocessen – herunder klargøring af fakturaudkast, samt bogføring og udsendelse af fakturaer fra centralt hold  
 • Løbende arbejde med en optimering, effektivisering og yderligere centralisering af faktureringsprocessen, herunder implementering af IT-understøttende værktøjer
 • Assistance til bogholderiet, herunder primært bogføring og daglige afstemninger vedr. sager
 • Forretningssupport i øvrigt, herunder f.eks. hotline-opkald, opgaver relateret til compliance mv.  

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet, service og løsninger, der gør en forskel. Det gælder både til vores klienter og til hinanden. Og vi ved, at godt samarbejde og dialog er afgørende for at fastholde vores høje standard og kvalitet. Derfor bidrager vi alle til at skabe et stærkt fællesskab, hvor vi sammen skaber en særlig følelse af at høre til, og en kultur, hvor vi spiller hinanden stærke. Det gør vi ved at tage ansvar for hinandens udvikling, vise respekt, hjælpe og inspirere hinanden med at stræbe efter næste niveau – også når vi har travlt.


Vi forventer, at du:


 • Er struktureret og har flair for tal
 • Har gode IT-kundskaber, gerne kendskab til Excel og Unik Advosys
 • Har en positiv tilgang, gode samarbejdsevner, fleksibilitet og ikke mindst godt humør
 • Muligvis har erfaring fra advokatbranchen – måske har du en baggrund som advokatsekretær/sagsbehandler

Vi tilbyder


 • Mulighed for at blive en del af et dynamisk og innovativt advokatfirma i rivende udvikling
 • Et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med korte kommandoveje
 • Anvendelse af den nyeste teknologi
 • Fleksibilitet i form af arbejdssted og -tid

Skal du være en del af holdet?


Send os din motiverede ansøgning og CV via vores digitale rekrutteringsportal på vores hjemmeside hurtigst muligt, idet vi behandler ansøgninger til dette stillingsopslag løbende.


Hvis du vil vide mere om os eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores driftsdirektør, Christoffer Belmann Mirasola på telefon 88 91 94 05.


Læs mere om en karriere hos DAHL på www.dahllaw.dk/karriere.

Om firmaet

DAHL er topledelsens advokater

Vi rådgiver erhvervslivet og offentlige myndigheder om juridisk og forretningsmæssig-strategiske problemstillinger. Vi opererer i hele Danmark på tværs af vores syv juridiske afdelinger. Vi har kontor i Viborg, København, Aarhus, Herning og Esbjerg, tæller +200 medarbejdere og har de senere år drevet en markant vækststrategi, som vi ønsker at fortsætte. Vi elsker humor, og vi øver os hele tiden i at blive gode til at fejre succeserne – og så elsker vi et brag af en fest. Derfor prioriterer vi firmadage, firmature, afdelings- og kontorarrangementer. Alt dette bidrager til en indre sammenhængskraft, som går på tværs af afdelinger, kontorer og teams.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.