Advokatfuldmægtig med erfaring/Yngre advokat

 

Hvis du har lyst til at være en del af et aktivt team, er denne stilling måske noget for dig. Vi søger en erfaren advokatfuldmægtig eller en nyuddannet advokat med god teoretisk ballast.


Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med kontorets øvrige jurister, hvor sparring og vidensdeling er en naturlig del af dagligdagen. Du skal dog også kunne arbejde selvstændigt.


Vi lægger vægt på at yde en konkret og relevant rådgivning til klienter på et højt fagligt niveau. Du skal derfor hurtigt kunne analysere problemstillinger og veksle dem til brugbare løsninger.


Da vi rådgiver indenfor både privat- og erhvervsretlige forhold, forventer vi, at du både har en vis tværgående erfaring og har lyst til at sætte dig ind i nye juridiske emner, når der er behov herfor.


Viden eller interesse indenfor familieret, bobehandling og/eller erhvervsforhold vil være velkomment, men er ikke et krav. Har du særlige interesseområder, vil der være mulighed for at arbejde videre med disse, og du vil få mulighed for selv at påvirke din udvikling i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere.


En del af dit arbejde vil være retssagsbehandling, og der vil være mulighed for prøvesager.


Stillingen ønskes besat med henblik på et langvarigt samarbejde, hvor vi altid respekterer en god balance mellem arbejde og fritid. Arbejdsmiljøet er uformelt.


Løn- og pensionsforhold efter aftale.


Tiltrædelse snarest muligt.


Du kan læse mere om os på www.advokathus.dk.


Ansøgningsfrist den 31. maj 2021.


Ansøgninger/henvendelse kan rettes til:


Advokathuset Nordsjælland
Slotsgade 48
3400 Hillerød
Att. advokat Jørn Haandbæk Jensen


mail@advokathus.dk


Tlf. 48 26 23 00

Om firmaet

I Hillerøds centrum finder du Advokathuset Nordsjælland, hvor vi yder kompetent rådgivning i de fleste juridiske discipliner.

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø med respekt for den enkelte medarbejder.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.