Stud.jur. søges.

 

Vi søger 1-2 stud.jur. der skal hjælpe os i det daglige arbejde.


Du skal bistå kontorets advokater med informationssøgning og sagsbehandling, og afhængigt af dine evner og kompetencer vil du i vidt omfang få mulighed for at foretage selvstændig sagsbehandling og have ansvar for egne sager m.v.


Herudover vil der være almindeligt forefaldende administrativt arbejde.


Det vil være en fordel, hvis du er bosiddende i Sønderborg-området og evt. har et  ønske om at forblive i området efter gennemført eksamen, idet der for den rette person vil være mulighed for at drøfte en ansættelse som advokatfuldmægtig.


Vi forventer, at du er ansvarsbevidst og pålidelig, og at dit faglige niveau er højt, ligesom vi forventer, at du er god til at kommunikere klart og forståeligt, både mundtligt og skriftligt.


Arbejdets nærmere omfang samt tiltrædelse aftales nærmere.


Ansøgningsfristen er den 24. maj 2021.


Ansøgning vedlagt karakterudskrift samt evt. anbefalinger fra andet relevant arbejde bedes sendt i en samlet fil til advokatsekretær Susanne Nowak på sn@s-advokaterne.dk.


Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Marcus Milther Rey.


Sønderborg Advokaterne


Nørrekobbel 7B


6400 Sønderborg


Tlf.7 42 64 654 

Om firmaet

Vi er er mindre advokatkontor, der beskæftiger sig med mange arbejdsområder, herunder strafferet, selskabsret, erhvervsrådgivning, ejendomshandler, og retssager. Læs mere på www.s-advokaterne.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.