Stage Advokatfirma søger endnu en sekretær/sagsbehandler.

 

Vi har travlt på alle fronter og søger derfor en yderligere en sekretær/sagsbehandler til hovedkontoret i Fredericia.


Arbejdsopgaverne primært vil være indenfor områderne strafferet og familieret, herunder tvangsfjernelser af børn. Det vil derfor være en fordel, at du er vant til at arbejde på www.minretssag.dk, mens erfaring med sagsområderne ikke i øvrigt er en forudsætning. Bare du er villig til at lære. Almindeligt forefaldende opgaver, så som pasning firmaets eboks samt telefonbetjening, vil ligeledes være en del af dine arbejdsopgaver.  


Du vil indgå i et tema af engagerede kolleger, såvel sekretærer som advokater, og det er vigtigt for os, at du også selv har drive og at du kan holde flere bolde i luften ad gangen. Vi har en uformel omgangstone, hvor humoristisk sans er en forudsætning for at passe ind. 


Stillingen kan være såvel deltid som fuld tid afhængigt af, hvad du foretrækker. Løn efter kvalifikationer og tiltrædelse efter aftale.  

Om firmaet

Stage Advokatfirma er landets største strafferetskontor med hovedsæde i Fredericia samt afdelinger København, Aalborg og Næstved. Advokatfirmaet beskæftiger pt. tretten advokater, en advokatfuldmægtig, to jurastuderende og otte sekretærer. Udover straffesager er Stage Advokatfirma specialiseret i sager om tvangsfjernelse, forældremyndighed og samvær.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.