Receptionist / sekretær

 

Vi søger en receptionist/sekretær, som har lysten og evnerne til at blive en del af et fagligt stærkt og engageret advokatkontor


Dit arbejde vil fortrinsvis bestå i at være kontorets faste receptionist, hvor du vil have blandede arbejdsopgaver såsom løbende at tage imod de indgående telefonopkald, tage imod klienter og dække op til møder.  Herudover vil dit arbejde bestå i løbende øvrige praktiske opgaver, herunder fakturering, kopiering og dokumenthåndtering, kalenderstyring, journalisering mv. Ligeledes vil du efter den rette oplæring og afhængig af dit erfaringsniveau gradvist få mere selvstændige sagsbehandlingsopgaver. Dette vil bl.a. kunne være inden for inkasso, dødsbobehandling, konkursbehandling og andre udvalgte specialer. Vi forventer, at du er engageret i dit arbejde, og at du kan arbejde selvstændigt. Vi forventer endvidere, at du er god til at kommunikere klart og forståeligt både mundtligt og skriftligt.


Om dig


Vi forventer høj kvalitet og grundighed i dit arbejde samt en serviceorienteret og positiv tilgang til dine opgaver og kolleger. Ligeledes er det vigtigt, at du besidder overblik – også i pressede situationer. Du skal endvidere være god til at have flere bolde i luften ad gangen, idet du kan forvente at få mange forskellige typer opgaver.


Du motiveres af at skabe de bedste løsninger for vores klienter. Som person forventer vi, at du er initiativrig, løsningsorienteret og tillidsvækkende.


En positiv og udadvendt holdning, smil og godt humør samt et personligt engagement i virksomheden er desuden vigtige kvalifikationer for os.


Tidligere relevant erhvervserfaring er naturligvis et plus, men ikke et ultimativt krav. Særligt vil erfaring med inkasso og berigtigelse af ejendomshandler være en fordel.


Ansøgning


Ansøgning, CV og evt. anbefalinger samt andre relevante bilag bedes fremsendt til advokatsekretær Eva Nørgaard Wojtala via e-mail: en@ves-advokater.dk.


Har du spørgsmål og ønsker du at høre mere om jobbet, kontakt da advokat Martin Stensgård ved at ringe til kontorets telefon +45 43 96 06 40.

Om firmaet

VES Advokater blev stiftet i 1937 og er beliggende i hjertet af Glostrup. Kontoret består på nuværende tidspunkt af ca. 15 medarbejdere fordelt på 5 advokater, 1 advokatfuldmægtig, advokatsekretærer, studenter og piccoliner.

VES Advokater yder rådgivning til både erhvervsdrivende og private og kontoret arbejder med en række udvalgte specialer.

Vi lægger stor vægt på altid at yde en effektiv og professionel rådgivning, hvor vi har klienten i fokus. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med fokus på et højt fagligt niveau, engagerede medarbejdere og en god omgangstone.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.