Erhvervsadvokat

 

Selandia Advokater P/S har travlt med masser af spændende opgaver i vores velfungerende erhvervsafdeling og søger derfor en ambitiøs forretningsorienteret og helst lokalt funderet advokat. Den rette kandidat har erfaring inden for flere af følgende specialer:


  • selskabsret
  • fast ejendom
  • lejeret
  • retssager
  • entrepriseret
  • insolvensret

Du vil indgå i et team af dedikerede og dygtige advokater samt et stærkt hold af erfarne sekretærer og sagsbehandlere. Du vil få ansvaret for egne sager og direkte klientkontakt. Vores klienter er såvel små som mellemstore virksomheder, banker og sparekasser, realkreditinstitutter, kommuner, restaurations- og oplevelsesvirksomheder, mæglerkæder og sågar en superliga fodboldklub.


For yderligere information kontakt da venligst advokat Peter Ruhr på telefon 59480000. Du kan også læse mere om Selandia Advokater på vores hjemmeside www.selandiaadvokater.dk.


Ansøgning kan sendes til pru@selandiaadvokater.dk – gerne hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, og ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.

Om firmaet

Hos Selandia Advokater sætter vi stor pris på et godt arbejdsmiljø og højt humør.

Selandia Advokater tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og moderne kontorfaciliteter med højt til loftet centralt beliggende i et maritimt miljø på Holbæks havnefront.

Vi har en uhøjtidelig og uformel omgangstone og sætter medarbejdernes trivsel højt på agendaen. Kontoret tæller i dag i alt 19 ansatte, heraf 6 advokater og en fuldmægtig. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.