Sekretær med passion for "børnesager" søges

 

Der er fuld gang i Stage Advokatfirmas nyetablerede afdeling for ”børnesager”, og derfor søger vi yderligere en sekretær/sagsbehandler, som har lyst og evne til at tage aktivt del i udviklingen af denne afdeling. ”Børneteamet” har i dag tre advokater og en sekretær tilknyttet, som alle brænder for området, og det er derfor vigtigt, at du har det på samme måde, og at du er engageret, empatisk og har god energi. Humoristisk sans vil også være en fordel.


Det er ikke krav, at du er uddannet advokatsekretær, men kun ansøgere, der har beskæftiget sig med tvangsfjernelser, forældremyndighed og samvær, og som er vant til at arbejde med www.minretssag.dk, vil komme i betragtning til stillingen. Du skal desuden være indstillet på i et vist omfang at skulle arbejde med straffesager, da dette også fremover vil være Stage Advokatfirmaets kerneområde, men erfaring med straffesager er dog ikke en forudsætning. Derudover vil almindeligt forefaldende opgaver, så som pasning af firmaets eboks samt telefonbetjening, ligeledes være en del af dine arbejdsopgaver.


Der er som udgangspunkt tale om en deltidsstilling på 30 timer om ugen - i hvert fald i starten – men dette vil kunne forhandles, hvis du er den helt rigtige for os. Arbejdsstedet er hovedkontoret i Fredericia. Løn efter kvalifikationer og tiltrædelse efter aftale.  


 

Om firmaet

Stage Advokatfirma er landets største strafferetskontor med hovedsæde i Fredericia samt afdelinger København, Aalborg og Næstved. Advokatfirmaet beskæftiger pt. tretten advokater, en advokatfuldmægtig, to jurastuderende og otte sekretærer. Udover straffesager er Stage Advokatfirma specialiseret i sager om tvangsfjernelse, forældre-myndighed og samvær.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.