Elmann søger advokatfuldmægtig til fast ejendom

 

Til vores afdeling for fast ejendom søger vi en fuldmægtig med tiltrædelse snarest muligt. Medarbejderne er Elmanns vigtigste aktiv og bidrager til firmaets vækst og udvikling. Vores klienter stiller store krav, og vores dygtige medarbejdere er en garanti for, at vi fortsat kan give en værdifuld og kvalificeret rådgivning.


DIN PROFIL


Du er eller bliver snart nyuddannet jurist, eller er påbegyndt dit 1. år som advokatfuldmægtig. Du har gode karakterer fra studiet, er vant til at tage ansvar, er grundig og god til at kommunikere. Det er en fordel, hvis du har erfaring som stud.jur. fra et andet advokatkontor og tidligere har beskæftiget dig med sager indenfor fast ejendom. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med erfarne advokater. Dit arbejde vil koncentrere sig om alle aspekter vedrørende fast ejendom, herunder private handler, køb, salg, finansiering og udvikling af erhvervsejendomme fra opkøb til salg. Du vil derudover få et indgående kendskab til leje- og erhvervslejeret og andelsboligforeningsret. Afdelingen beskæftiger sig i vidt omfang med retssager knyttet til retsområdet, og der vil være rig mulighed for at få retssags- og procedureerfaring. Du kan derfor forvente at få mange forskellige opgaver, der kører over samme tidsperiode. Det er derfor vigtigt, at du er en person, der kan bevare fokus på detaljerne i den enkelte sag samtidig med, at du er skarp til at prioritere dine opgaver.


OM ELMANN


Elmann Advokatpartnerselskab blev etableret i 2012 og beskæftiger mere end 30 personer. Baseret på et højt fagligt niveau og mange års erfaring med arbejdet som værdiskabende juridisk sparringspartner for landets mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder understøtter Elmann medarbejdernes fortsatte fokus på levering af løsningsorienteret juridisk rådgivning. Hos Elmann kan du forvente personlig og faglig udvikling med en stejl læringskurve og direkte kundekontakt, hvor du som person er i fokus. Det gør sig gældende i hverdagen på kontoret overfor klienter som betroet rådgiver, men også i den mere udadvendte rolle som repræsentant og ambassadør for virksomheden i relation til forretningspartnere og netværk i øvrigt. Hos Elmann får du mulighed for at arbejde særdeles selvstændigt. Vi bestræber os dog samtidig på, at der altid er plads til indbyrdes sparring, og at der er en god holdånd. Vi ønsker at være en rummelig og fleksibel arbejdsplads. Det giver den rigtige motivation og arbejdsglæde.


VILKÅR


Der tilbydes attraktive løn- og arbejdsforhold i et uformelt og godt arbejdsmiljø. Du er velkommen til at kontakte advokat og partner Kasper Westberg på kwe@elmann.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi glæder os til at læse din ansøgning, dit CV og karakterblad, som du gerne må sende hurtigst muligt til job@elmann.dk. Samtaler afholdes løbende.

Om firmaet

Elmann arbejder som værdiskabende juridisk sparringspartner, primært for landets mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, hvor fokus er levering af løsningsorienteret juridisk rådgivning.

Elmann er en moderne, dedikeret og uafhængig dansk advokatvirksomhed, der har et bredt internationalt samarbejde og stor erfaring, der bliver inddraget, når vi assisterer klienter, danske såvel som udenlandske.

Hos Elmann har vi modtaget international anerkendelse for vores fokuseret arbejde for og med ejerledede virksomheder samt private velhavere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.