offersen : christoffersen søger advokatsekretær

 

Vi søger en advokatsekretær til vores kontor i indre by med tiltrædelse efter aftale, f.eks. den 1. juni 2021.


Du bliver en del af et mindre advokatfirma med godt arbejdsmiljø, der lægger vægt på værdierne kvalitet, etik og generøsitet. Arbejdsopgaverne som advokatsekretær vil indebære at bistå advokaterne og juristerne, navnlig med retssagsbehandling. Vi kan tilbyde gode lønvilkår og fleksibilitet i forhold til arbejdstid.


Vi lægger vægt på,


at du har erfaring med (større) retssager, herunder korrekturlæsning af processkrifter, bilagshåndtering og udarbejdelse af ekstrakter/materialesamlinger,


at du er fortrolig med domstolsportalen, Microsoft Office-pakken og eventuelt Unik Advosys,


at du er ansvarsfuld, grundig og struktureret,


at du er omgængelig og finder arbejdsglæde i at være serviceminded,


at du kan stå inde for vores værdier.


Hvis du vil søge stillingen, skal du sende en e-mail til job@oclaw.dk senest den 1. april 2021 vedlagt kortfattet ansøgning, curriculum vitae, evt. udtalelser eller referencer.


Du er velkommen til at ringe til advokat René Offersen på 51372213 eller advokatsekretær Lene Grønne på 48414841 for at høre nærmere om stillingen, inden du søger.  


offersen : christoffersen har fokus på principielle og komplekse retssager samt på rådgivning af høj kvalitet inden for vores specialer, hvilket du kan læse nærmere om  på vores hjemmeside. Vi arbejder både med civile retssager og straffesager.

Om firmaet

o:c fokuserer først og fremmest på principielle og komplekse retssager og på rådgivning inden for de juridisk tunge discipliner, hvor vi har særlige forudsætninger for at bistå vores klienter.

o:c skal forbindes med værdierne kvalitet, etik og generøsitet af advokater, jurister i det offentlige, virksomhedsjurister og andre juridisk oplyste brugere:

Kvalitet betyder først og fremmest, at vores arbejde har den højeste kvalitet. Hvis vi får forespørgsler om rådgivning, hvor vi ikke kan leve op til vores standarder, henviser vi klienten til en anden advokat.

Etik betyder, at vores arbejde ikke kun skal leve op til de advokatetiske regler. Vi opfatter etik som mere end en professionel pligt. Viljen til at udvise en høj grad af etisk adfærd er en inspiration og målsætning for vores virke som advokater.

Generøsitet betyder, at vi ikke hænger os småligt i detaljer eller er nærige i vores omgang med hinanden og vores omgivelser. Generøsitet betyder også, at vi sætter en ære i at løfte et samfundsansvar. Vi anser det for vigtigt at deltage i den offentlige debat og at påtage os et ansvar for samfundet.

Vores advokatfirma kræver ikke størrelse, men juridisk, faglig og personlig integritet samt frihed for juridiske og kommercielle interessekonflikter.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.