SEKRETÆR/BOBEHANDLER – mulighed for nedsat arbejdstid

 

Vi har travlt og søger derfor en ny dygtig kollega til vores firma. Du vil skulle samarbejde med vores sekretærteam og med vores bobehandlere (primært dødsboer).


Du skal være uddannet advokatsekretær. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med tinglysning, bogholderi eller dødsbobehandling og så skal du sætte pris på en afvekslende hverdag med forskelligartede opgaver.


Vi arbejder teambaseret og du vil få tværgående opgaver for både vores sekretærteam og vores boteam.


Vi lægger vægt på et arbejdsmiljø med gode samarbejdsrelationer mellem alle medarbejdere. Sagsbehandlingen foregår oftest i et tæt samarbejde med de sagsansvarlige advokater. Vi søger løbende at forbedre vores processer, og forventer at du aktivt bidrager hertil med dine erfaringer. Der vil være mulighed for deltagelse i relevante kurser.


Vi lægger vægt på, at du er ansvarsbevidst, har sans for tal, er omhyggelig, teamorienteret og kan lide at kommunikere selvstændigt med klienter.


Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansættelsen sker på mellem 20 og 35 timer ugentligt, fordelt på 4 – 5 dage om ugen.


Send din ansøgning til: info@nrlaw.dk senest den 5. april 2021.

Om firmaet

Nyborg & Rørdam yder juridisk rådgivning inden for vores tre kerneområder: Privat - Erhverv - Forsvar. Firmaet er centralt beliggende i København nær offentlig transport. Vi er i alt ca. 30 personer, hvoraf ca. halvdelen er jurister. Vores arbejds- og omgangsform er uformel, engageret og professionel. Se mere på www.nrlaw.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.