Søger advokat eller advokatfuldmægtig

 

ORATO advokater P/S søger en dygtig advokat eller erfaren advokatfuldmægtig i retssager og tvisteløsning - med tiltræden 1. maj eller 1. juni 2021 til vores kontor i Roskilde. 


Arbejdet vil blive en kombination af generel rådgivning af såvel private som erhvervsdrivende og retssagsførelse/tvisteløsning. 


Viden om f.eks. entrepriseret, selskabsret, ansættelsesret, insolvensret, lejeret, miljøret, kontraktsret, skatteret og overdragelse af fast ejendom er altid efterspurgt på vores kontor.


Vi lægger vægt på høj faglighed, nysgerrighed, fleksibilitet og godt humør, om end ikke nødvendigvis i den rækkefølge. 


Send en kort motiveret ansøgning vedlagt CV og eventuelle referencer til al@orato.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mette Bjørndal på tlf.: 3126 3146.


Ansøgningsfrist den 22. marts 2021.


Klik her hvis du vil læse mere om ORATO.


Du kan læse om, hvordan ORATO advokater P/S behandler personoplysninger i forbindelse med rekruttering her.

Om firmaet

Vi vil være det dynamiske og forretningsorienterede advokatkontor

Dynamisk betyder for os, at vi udvikler vores kontor, kultur og service i forhold til samfundet og behovet hos vores kunder. Vi er ikke typiske i vores tilgang til opgaveløsning, og vi anvender vores mangeartede talenter i opgaveløsningen, så kunden får kvalificeret sparring.

Det betyder også, at vi fokuserer på udvalgte fagområder, som mindre og mellemstore typisk ejerledede virksomheder har behov for. Det vi ikke selv har af mere atypisk ekspertise, har vi samarbejdspartnere til at levere. Det sikrer, at vi til enhver tid har den stærkeste faglighed inden for vores fagområder.

Dynamisk er også vækstorienteret, fordi vi kun kan fastholde ekspertisen og udvikle den ved at blive flere, som kan levere i forhold til det store behov, der er for dynamiske advokater og behovstilpassede advokatydelser.

Forretningsorienteret betyder for os, at vi interesserer os for kundens forretning og egenart, og at vi giver råd og vejledning – også når det er udfordrende for kunden. Det kan give løsninger kunden ikke selv havde overvejet, og det udvikler vores kunders forretninger, hvilket i sig selv er centralt for os.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.