Advokat/Advokatfuldmægtig

 

Sustainable Law - Projektudvikling, transaktioner, fast ejendom


Vi beskæftiger os med udviklingen af store byudviklingsområder, og håndterer de betydelige transaktioner, der hører med. Vi har mange års erfaring med denne type sager, og vi arbejder med alle dele af specialet.


Hos Sustainable Law vil du bl.a. komme til at arbejde med


  • Transaktioner, såvel M&A-lignende som aktivhandler med fast ejendom
  • Projektudvikling, planret, entrepriseret, lejeret og køb/salg
  • Seriesalg og boliger
  • Domiciletablering og erhverv
  • Tvistehåndtering

Hvem søger vi?


Vi søger jurister, der har lyst til at være en integreret del af vores fællesskab, og som lægger vægt på en meget høj faglighed. Da sagerne har en betydelig værdi, varighed og kompleksitet er det vigtigt, at du har et højt fagligt niveau og et ønske om at specialisere dig indenfor vores område.


Vi lægger meget vægt på vores værdigrundlag, for vi ønsker at vise, at et advokatkontor kan drives på en ny måde. Læs mere herom i interviewet med Merete, da vores firma åbnede 1. marts: www.estatemedia.dk/dk/2021/02/28/topadvokat-stifter-nyt-advokatfirma


Hvis du er advokat, ser vi meget gerne, at du har arbejdet indenfor området - enten med fast ejendom eller transaktioner i M&A. Hvis du er fuldmægtig, er det vigtigste, at du har lyst til området - vi har stor erfaring i at uddanne, og vi vil støtte dig i at udvikle dig til en dygtig advokat. Hvis du stadig er stud.jur., vil vi gerne høre fra dig mhp. et studenterjob hos os, såfremt du har lyst til efter kandidateksamen at blive fuldmægtig hos os.


Send din ansøgning, CV, karakterblad etc. via dette link ”Søg jobbet online”. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Om firmaet

Sustainable Law er baseret på, at vi skal skabe værdi for klienterne ved at forstå deres forretning og projekter, så vi kan yde den også kommercielt bedste juridiske rådgivning. Mange af vore klienter har langvarige relationer til os som rådgivere, og vi arbejder tæt sammen i teams om opgaverne både internt og med klienterne.

Sustainable Law er baseret på bæredygtighedsprincipperne i bredeste forstand - vi ønsker at drive en advokatforretning, hvor arbejdsvilkårene er tilpasset den enkeltes livssituation, og hvor fleksibilitet og diversitet går hånd i hånd med digitalisering og tilgængelighed. Alle medarbejdere får andel i overskuddet, og alle jurister får mulighed for at blive partner efter en kortere tidshorisont og individuelt tilrettelagt.

Læs mere på hjemmesiden www.sustainable.law

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.