PrivatretsAdvokaterne søger advokatfuldmægtig med interesse for familie- og arveret, samt bolighandler.

 

Til tiltrædelse snarest muligt søger vi en forretningsminded jurist eller 1. års advokatfuldmægtig, der brænder for familie- og arveret og bolighandler.


Du skal servicere såvel eksisterende som nye klienter med arveplanlægning, generationsskifte, oprettelse af testamenter og ægtepagter, håndtering af skilsmisser/ ægtefælleskifter, køb og salg af fast ejendom, samt tinglysningsmæssige ekspeditioner.


Du skal have lysten til at specialisere dig indenfor det privatretlige område, tinglysning og bolighandler.


Interesse for erhvervsret er en fordel, da vi specialiserer os i rådgivning af især ejerledere, i tæt sparring med SelskabsAdvokaternes erhvervsadvokater.


Det er i den forbindelse vigtigt, at du har forretningsmæssig forståelse og yder en fornuftig og engageret arbejdsindsats, der afspejler det høje niveau, klienterne mødes med i forbindelse med ejerlederrådgivning og naturligvis også overfor vores andre klienter.


Om stillingen


Stillingen vil indebære en høj grad af selvstændighed, men du vil naturligvis indledningsvist arbejde tæt sammen med 1-2 advokater.


PrivatretsAdvokaterne er en del af SelskabsAdvokaterne. Vi er et advokatkontor, hvor der altid er åbne døre og meget kort afstand til sparring og samarbejde.


PrivatretsAdvokaterne lægger stor vægt på de personlige kvalifikationer hos medarbejderne, herunder er det væsentligt, at kemien er god og din personlighed går rigtigt godt i spænd med de øvrige kolleger, da det er væsentligt, at der er et trygt og behageligt arbejdsmiljø på kontoret.


Du kommer til at indgå i et ungt og dynamisk team, hvor afstanden fra beslutning til handling er kort, hvor omgangstonen er uhøjtidelig, og hvor du får gode uddannelses- og karrieremuligheder.


Der er tale om en fast fuldtidsstilling, og der tilbydes fast løn efter kvalifikationer, 6. ferieuge og fleksible arbejdstider. I det daglige lettes hverdagens pligter med en lækker frokostordning med egen kok og omgang med supergode og engagerede kolleger med en humoristisk tilgang til livet.


                                                                 ***


Kan du genkende dig selv i beskrivelsen ovenfor og har du lyst til at få indflydelse på dit arbejdsliv og indflydelse på den fortsatte vækst af PrivatretsAdvokaterne, så byd rigtigt gerne ind med netop din kombination af specialer og kompetencer.


Kontakt:


Er du den rette kandidat, så send dit CV og en kort præcis ansøgning samt eksamensbevis til advokat Mette Beck Kofoed – gerne allerede i dag, da der afholdes ansættelsessamtaler løbende.


Ansøgning skal sendes til mk@privatretsadvokaterne.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på 45230020.


 

Om firmaet

Om PrivatretsAdvokaterne

PrivatretsAdvokaterne er et specialistkontor der hovedsagelig beskæftiger sig med arveret, skilsmisseret og fast ejendom.

PrivatretsAdvokaterne og SelskabsAdvokaterne er søstervirksomheder, hvor SelsksabsAdvokaterne tager sig af rådgivning til virksomhederne (drift- og holdingselskaber) og de ansatte direktører, og PrivatretsAdvokaterne rådgiver personerne bag virksomhederne. Det gælder såvel de generelle ting som testamenter, ægtepagter og hushandler, men også de privatretlige udfordringer, der f.eks. opstår ved skilsmisse eller i forbindelse med et generationsskifte af en virksomhed.

PrivatretsAdvokaterne og SelskabsAdvokaterne har kontor på Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte med gode parkeringsmuligheder og tæt på Jægersborg station.

Du kan i øvrigt læse mere om advokatfirmaet på vores hjemmesider: www.privatretsadvokaterne.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.