Bisgaard Advokater er i vækst og søger 1-2 nye advokatfuldmægtige

 

 


Vi har en klar ambition om yderligere vækst, og søger derfor nye medarbejdere til vores kontor i Odense.


Ønsker du at specialisere dig inden for det erhvervsretlige felt og få en karriere i advokatbranchen?


Hos Bisgaard Advokater får mulighed for at udfolde dine juridiske kompetencer og udvikle dig personligt i takt med sværhedsgraden i sagerne. Arbejdsopgaverne varierer, så du vil få god mulighed for at stifte bekendtskab med en bred vifte af juridiske retsområder.


Vi beskæftiger os primært med sager inden for fast ejendom, selskabsret, M&A, leasing og entrepriseret, mens vi samtidig anser procesretten som en væsentlig forudsætning for advokatgerningen. Du vil derfor opnå et solidt kendskab til domstolene og retssagsprocessen.


Personen vi søger er:


  • Fagligt kompetent
  • Løsningsorienteret og altid ser klientens interesser først
  • Struktureret og selvstændig
  • Udadvendt og imødekommende
  • Har kendskab til Advosys og minretssag.dk

Det er uden betydning om du har erfaring fra anden fuldmægtigstilling eller om du er nyuddannet cand.jur.


Vi er et nyt kontor med højt til loftet og en uformel tone. Du vil være med til at videreudvikle kontoret, og du vil få indflydelse på den fremadrettede sagsbehandling af sagerne.


Vi tilbyder gode muligheder for fleksible arbejdstider med plads til familielivet, men forventer omvendt at du er tilgængelig i spidsbelastede perioder. Det betyder meget at vi har et positivt arbejdsmiljø, og derfor prioriterer vi sociale arrangementer, både inden og uden for jobbet.

Om firmaet

Bisgaard Advokater er et nyt erhvervsretligt kontor i Odense med høj specialisering inden for fast ejendom, selskabsret, M&A, leasing, entrepriseret og procesret. Vi tilbyder skræddersyede og kompetente løsninger tilpasset den enkelte klients ønsker og behov.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.