Dommerfuldmægtig ved Retten i Sønderborg

 

Vi søger en dygtig jurist, som trives med at træffe selvstændige beslutninger.


Som dommerfuldmægtig får du:   


  • et meget selvstændigt arbejde med stort ansvar fra starten
  • et højt kvalificeret, juridisk arbejde inden for alle retsområder
  • en stor kontaktflade til borgere, virksomheder, myndigheder m.v.

Et målrettet uddannelsesforløb


Du vil som dommerfuldmægtig indgå i et udfordrende fagligt miljø med et stærkt kollegialt fællesskab og mulighed for sparring. Du får hurtigt dine egne sager, som du har ansvaret for at behandle og træffe afgørelse i. Som en naturlig del af dit arbejde har du meget kontakt med rettens brugere, der vil forvente en professionel og effektiv behandling med høj faglig kvalitet.


I løbet af de første år som dommerfuldmægtig gennemgår du et målrettet uddannelsesforløb, hvor du rokerer mellem rettens specialafdelinger: Fogedretten, skifteretten m.v. Forløbet er en kombination af intern oplæring ved retten og en række grunduddannelseskurser, der udbydes af Domstolsstyrelsen. Sideløbende med arbejdet i specialafdelingerne vil du blive oplært i behandlingen af civile sager og straffesager.


Du kan læse meget mere om uddannelsesforløbet her.


Efter afslutningen af grunduddannelsen fortsætter du som dommerfuldmægtig ved domstolene, og du kan søge ledige dommerfuldmægtigstillinger, som opslås ved interne opslag. Domstolenes grunduddannelse giver dig et solidt fundament for en fortsat karriere ved domstolene eller på en anden juridisk arbejdsplads.


Vi forventer, at du:


  • har særdeles gode teoretiske kvalifikationer
  • er parat til at træffe beslutninger af stor betydning
  • kan arbejde selvstændigt og har gennemslagskraft
  • er interesseret i samfundsforhold
  • udviser respekt og ordentlighed i din kommunikation og omgang med andre.

Vi søger en jurist, der er nyuddannet eller en jurist med erfaring.


Ansættelse og lønSom dommerfuldmægtig bliver du ansat med retterne som ansættelsesområde. Grunduddannelsen gennemføres som udgangspunkt ved én ret, men vi forventer, at du jævnligt rokerer mellem de enkelte retter i løbet af din karriere.


Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til akademikeroverenskomsten.


Mere om stillingen og osDu kan læse mere om domstolene og jobbet som dommerfuldmægtig på www.domstol.dk under punktet ”Job” i topmenuen.


For yderligere oplysninger om stillingen og arbejdet som dommerfuldmægtig kan du kontakte Camilla Metz Larsen, Domstolsstyrelsen, på tlf. 99 68 42 79 eller byretspræsident Karen Thegen, Retten i Sønderborg, på tlf. 99 68 38 01.


Retten i Sønderborg er en af Danmarks 24 byretter. Retten dækker et geografisk område bestående af Sønderborg, Tønder, Aabenraa og Haderslev kommuner. Der er ca. 70 medarbejdere ved retten, hvoraf 21 er jurister.


Du vil blandt andet blive kollega med andre dommerfuldmægtige under grunduddannelse, men også erfarne dommerfuldmægtige. Du bliver del af et stærkt fagligt miljø med et godt arbejdsklima, hvor du får mulighed for at sparre med dygtige og engagerede kolleger.


Du kan læse mere om Retten i Sønderborg her.  


Når du har besluttet dig for at søgeDu kan søge stillingerne online via punktet ”Job” i topmenuen www.domstol.dk


Du skal vedhæfte CV, bachelor- og kandidatbevis, der angiver karakterer og karaktergennemsnit, samt eventuelle udtalelser.


Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest torsdag den 11. marts 2021, kl. 12.00.


Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingerne uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv. 

Om firmaet

I Danmarks Domstole er ca. 2.500 medarbejdere ansat ved retterne, Procesbevillingsnævnet og Domstolsstyrelsen. Her på siderne kan du se ledige jobs og blive klogere på vores arbejdsområder og arbejdet ved Danmarks Domstole. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.