Advokatsekretær til erhvervsejendoms- og landbrugshandler

 

Arbejder du selvstændigt og struktureret, og har du erfaring med berigtigelse af erhvervsejendomshandler og landbrugshandler? Så er det måske dig, vi søger. Vi har vokseværk i vores team af dygtige advokatsekretærer, og søger derfor en kollega, som har lyst til at varetage et spændende og udfordrende job som medarbejder i vores afdelinger for fast ejendom og landbrug.


Dine primære arbejdsområder bliver


  • Berigtigelse af erhvervsejendomshandler
  • Berigtigelse af landbrugshandler
  • Udarbejdelse af sekundære dokumenter, herunder købsaftaler, servitutter m.v.

Din kommende arbejdsplads
Er en aalborgensisk virksomhed i kraftig vækst med et moderne forretningskoncept. Anvendelse af IT og moderne kommunikationsteknologi er en fast del af vores arbejdsform. Vi anvender ikke diktafoner, og du vil derfor arbejde meget selvstændigt. Du bliver en del af et team bestående af fem garvede advokatsekretærer. Foruden den høje faglighed i teamet, vægtes det sociale samvær højt, hvilket kommer til udtryk i form af sociale arrangementer og rejser, når Corona vel at mærke tillader dette igen.


Vi forventer, at du har


  • Et grundigt kendskab til og praktisk erfaring med berigtigelse af erhvervsejendomshandler og landbrugshandler
  • En fleksibel og uhøjtidelig indstilling til arbejdet
  • En professionel indstilling til arbejdet og er grundig
  • Praktisk erfaring med digital tinglysning

Har du alene erfaring med enten erhvervsejendomshandler eller landbrugshandler er det ikke en hindring. Du vil i så fald indgå i en proces sammen med dine kolleger med henblik på optræning og læring indenfor det andet fagområde.


Gode arbejdsvilkår


Du vil indgå i et veluddannet og ambitiøst team af medarbejdere med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Der er højt til loftet og en uformel atmosfære, som skaber rammerne for en dynamisk virksomhed, hvor tillid til den enkelte medarbejder er et vigtigt nøgleord. Vi ser alle vores medarbejdere som et aktiv for udviklingen af vores virksomhed.


Vi tilbyder særdeles attraktive løn- og pensionsvilkår, herunder fordelagtig sundhedsforsikring. Løn aftales efter kvalifikationer. Løbende efteruddannelse er en selvfølgelighed.


Ansættelsen kan være på fuld tid eller med en reduceret arbejdstid ned til 30-32 timer ugentligt. 


Spørgsmål til stillingen?
Hvis du vil vide mere om stillingen, og os som virksomhed, er du velkommen til at kontakte advokat Rasmus Haugaard på telefon 30 78 51 32 eller rh@haugaardbraad.dk.


Din ansøgning og CV bedes sendt til
Advokat Rasmus Haugaard, rh@haugaardbraad.dk, mærket ”advokatsekretær til erhvervsejendomshandler og landbrugshandler” i emnelinjen. 

Om firmaet

Haugaard|Braad er et aalborgensisk advokatfirma, som leverer kompetente juridiske løsninger til erhvervsvirksomheder, myndigheder og offentlige virksomheder.

Alle vores medarbejdere er dygtige sagsbehandlere og sparringspartnere for vores klienter, og de har stor erfaring indenfor hvert deres specialistområde. Det betyder, at du vil opleve en mere personlig samt hurtig og effektiv sagsbehandling.

Med juridisk specialistviden indenfor fast ejendom, entrepriseret, landbrug, insolvens, generel erhvervsret og offentlig ret er Haugaard|Braad Advokatfirma din vej til en kompetent juridisk løsning.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.