Handelssekretær søges

 

Vi har travlt i vores handelsafdeling og søger derfor en erfaren og dygtig handelssekretær til en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.


Vi søger en medarbejder til berigtigelse af ejendomshandler, for private (parcelhuse, sommerhuse, ejerlejligheder, grunde, andelsboligerm, anparter mv)


Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra advokatkontor, ejendomsmægler, landbocenter eller lignende samt erfaring med og brug af tinglysningssystemet og handel samt flair for tal.


Du har gode IT-færdigheder, og det vil være en fordel, at du er fortroligt med UNIK Advosys.


Du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaverne, men vil indgå i et tæt samarbejde med kontorets jurister og øvrige sekretærer. Du skal være fleksibel og god til at foretage løbende prioriteringer i en travl hverdag, og vi lægger vægt på at du har et godt humør. Du skriver naturligvis et fejlfrit dansk.


Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi har endvidere fleksibel arbejdsforhold, og vi lægger vægt på ”frihed under ansvar”


Arbejdsstedet vil enten være på vores Vejle kontor på Skomagervej 4C 7100 Vejle (tæt på motorvejen afkørsel syd.


Løn og arbejdsvilkår aftales individuelt, men der tilbydes absolut konkurrencedygtig løn og gode arbejdsvilkår i øvrigt.


Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til advokat Sebastian Scheffmann på mail: ses@bjsj.dk, eller på tlf.: 2223 7846, og du kan læse mere om Jensen Advokatfirma på vores hjemmeside   - www.bjsj.dk


Vi glæder os til at modtage din ansøgning, cv og eventuelle yderlige relevante bilag. Ansøgninger behandles løbende, ligesom der løbende indkaldes til samtale.


Ansøgningen sendes til advokat Sebastian Scheffmann på ses@bjsj.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Om firmaet

Vi er et advokatfirma med kontorer i Vejle og Horsens. Der er i øjeblikket 16 ansatte, ligeligt fordelt på de 2 kontorer – 4 jurister og 12 sekretærer. Vi benytter det nyeste inden for hardware/software. Vi arbejder meget med specialisering og dygtiggørelse inden for vores specialer.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.