GALST Advokataktieselskab søger en yngre advokat (erhvervs- og selskabsret/M&A)

 

 


Vi har travlt, og søger derfor en dygtig yngre advokat til vores afdeling for erhvervs- og selskabsret/M&A.


GALST er et internationalt orienteret advokatfirma, der er rangeret i Legal500 indenfor følgende retsområder: “Commercial, Corporate and M&A”, “Intellectual Property”, “Real Estate and Construction” og “Dispute Resolution”. Læs mere på https://www.legal500.com/firms/17240-galst/22980-copenhagen-denmark/, hvor du også kan se, hvad vores klienter mener om os.


Vores kunder spænder vidt fra børsnoterede virksomheder i ind- og udland til iværksætteren, der skal i gang med at drive virksomhed for første gang. Du vil derfor få mulighed for at arbejde bredt med erhvervsjuridiske problemstillinger, men også i dybden, både fagligt, kommercielt og menneskeligt.


Engelskkundskaber på højt niveau vil være en fordel, da vores arbejde i stigende grad krydser grænser, særligt på M&A-området, og da vores klientbase af internationale kunder i det hele taget er i vækst.


Vi har lange og tætte relationer til vores kunder, der værdsætter, at vi kender dem og deres forretning, deres glæder og bekymringer. Vi får ros for at være tilgængelige, når det brænder på, og for at yde rådgivning, der giver kommerciel mening.


Vi elsker vores arbejde, passer på hinanden og synes i det hele taget, at det skal være sjovt at gå på arbejde.


Du har et par års erfaring som advokat og har arbejdet selvstændigt med erhvervs- og selskabsretlige problemstillinger. Du er ambitiøs, god til mennesker og kan se fordelene ved at arbejde i et mellemstort advokatkontor, hvor det er nemt og muligt at påvirke sin egen hverdag, og hvor der er højt til loftet og ikke er langt fra ide til beslutning.


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men vi mener også, at det skal være muligt at være advokat samtidigt med, at man stifter og opbygger familie. Hvis du søger fleksible arbejdstider eller en deltidsordning, tilpasser vi gerne stillingen til den rette medarbejders individuelle ønsker. Partnerdrømme er ingen hindring.


På vores hjemmeside kan du læse mere om os, vores medarbejdere, vores internationale samarbejde AlliottGlobalAlliance, vores kunder og vores specialer.


Jobsamtaler vil blive afviklet løbende, men vi hører gerne fra dig inden 15. marts 2021. Ansøgning med relevante bilag, der vil blive behandlet fortroligt, skal sendes til Susanne Brodersen, sb@galst.dk, eller til GALST Advokataktieselskab, Gammel Strand 44, 1202 København K, att. Susanne Brodersen. Spørgsmål til stillingerne kan rettes til partner Hans Christian Galst eller partner Christian Steen Laursen, der sammen leder vores afdeling for erhvervs- og selskabsret.


Vi glæder os til at høre fra dig.


 

Om firmaet

GALST er en mellemstor, moderne og internationalt orienteret advokatvirksomhed.

Vi har nære relationer til vores kunder og sætter os ind i deres forretning, glæder og bekymringer. Vi lægger vægt på at være tilgængelige, når det brænder på, og på at yde rådgivning, der giver kommerciel mening for vores kunder. Vi elsker vores arbejde - i hvert fald det meste af tiden – og passer på hinanden.

Siden 2015 har vi været fast optaget på Legal 500s liste over de bedste advokatfirmaer i Danmark inden for specialerne immaterialret, tvistløsning, fast ejendom og M&A.

Med vores medlemskab af det internationale advokat- og revisornetværk Alliott Global Alliance har vores klienter adgang til rådgivning i over 70 lande.

Vi har tiltrådt Danske Advokaters advokatKODEKS, hvorved vi forpligter os til at arbejde for følgende fem værdier: Åbenhed, social ansvarlighed, håndtering af etiske dilemmaer, fokus på kunder og medarbejdere samt mangfoldighed og diversitet. Vi støtter bl.a. Climb for Charity samt DrugRebels med økonomisk støtte og pro bono arbejde.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.