Advokatsekretær til ORATO advokater P/S, Roskilde

 

ORATO advokater P/S søger dygtig advokatsekretær til klassisk sekretærjob til vores kontor i Roskilde.


Vi prioriterer, at du har gode faglige kompetencer som advokatsekretær og kan styre en sagsportefølje, tage medansvar for sagernes behandling og sikre opfølgning, have en god og venlig omgang med klienterne og yde god service – kort sagt være advokatens forlængede arm. Arbejdet vil være afvekslende og til tider uforudsigeligt, og du vil altid have opbakning.


Det vil være en fordel, at du har erfaring med og styr på retssagers behandling, og det vil være en yderligere fordel, hvis du har kundskaber inden for selskabsret og eventuelt tinglysning. Du skal være fleksibel og positiv.


Vi tilbyder en arbejdsplads med gode fysiske rammer, et godt arbejdsmiljø med positiv tilgang mellem og til alle kolleger, en elektronisk og mentalt moderne arbejdsplads med et stærkt værdisæt og en uhøjtidelig tone.


Hvis du kan lide jobbet som advokatsekretær, har de faglige kompetencer og er en imødekommende og positiv person, er det formentligt dig vi søger.


Arbejdstiden er 30-37 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer.


Tiltræden senest 1. maj 2021. Ansøgning og CV kan sendes til mb@orato.dk senest den 28. februar 2021. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mette Bjørndal på 3126 3146.


Du kan læse om, hvordan ORATO advokater P/S behandler personoplysninger i forbindelse med rekruttering her.

Om firmaet

Vi vil være det dynamiske og forretningsorienterede advokatkontor

Dynamisk betyder for os, at vi udvikler vores kontor, kultur og service i forhold til samfundet og behovet hos vores kunder. Vi er ikke typiske i vores tilgang til opgaveløsning, og vi anvender vores mangeartede talenter i opgaveløsningen, så kunden får kvalificeret sparring.

Det betyder også, at vi fokuserer på udvalgte fagområder, som mindre og mellemstore typisk ejerledede virksomheder har behov for. Det vi ikke selv har af mere atypisk ekspertise, har vi samarbejdspartnere til at levere. Det sikrer, at vi til enhver tid har den stærkeste faglighed inden for vores fagområder.

Dynamisk er også vækstorienteret, fordi vi kun kan fastholde ekspertisen og udvikle den ved at blive flere, som kan levere i forhold til det store behov, der er for dynamiske advokater og behovstilpassede advokatydelser.

Forretningsorienteret betyder for os, at vi interesserer os for kundens forretning og egenart, og at vi giver råd og vejledning – også når det er udfordrende for kunden. Det kan give løsninger kunden ikke selv havde overvejet, og det udvikler vores kunders forretninger, hvilket i sig selv er centralt for os.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.