Økonomimedarbejder til Bruun & Hjejle

 

Vil du være med til at sikre, at tallene stemmer i en af Danmarks førende advokatvirksomheder? Og kan du formidle tal til ikke-økonomer, så det er let forståeligt for alle? Så er du måske vores kommende kollega.


Vi søger en økonomimedarbejder til vores økonomifunktion bestående af ni kolleger, som er en del af Business Support. Den ene halvdel er dedikeret til Økonomi, mens den anden er dedikeret til Sagsadministrationen. Du kommer til at indgå i et team, som er i udvikling, hvor alle er med til at sikre en høj kvalitet i økonomistyringen, -rapporteringen og bogholderiet.


Jobbet 
Du vil primært skulle arbejde med klassiske bogholderiopgaver, såsom kreditor-, debitor- og finansbogholderi, klientmidler, finansafstemninger, rejseafregninger samt forskellige administrative ad hoc-opgaver. Som økonomimedarbejder har du et tæt samarbejde med partnere, jurister, projektmedarbejdere og resten af Business Support.


”Økonomiafdelingen er et fantastisk sted at arbejde. Der er altid god stemning, og du får nogle fantastiske kollegaer. Vi er gode til at hjælpe hinanden i hverdagen, hvilket har skabt et godt samarbejde. Jeg vil anbefale andre at søge denne stilling, fordi de kommer til at arbejde i en meget harmonisk afdeling, hvor der altid er plads til en joke og godt humør. Kvalitetsniveauet i afdelingen er i top, og der er sjældent to dage, som er ens,” fortæller økonomimedarbejder Janne Christensen


Om dig
Vi forestiller os, at:


  • du har en regnskabsmæssig baggrund, gerne med kendskab til advokatbranchen
  • du har flair for tal og en god økonomisk forståelse
  • du er bruger af økonomisystemer, gerne Navision og Officepakken (særligt Excel) 
  • du trives med daglige rutineopgaver, uden at alle dage er ens, og selvstændigt arbejde
  • du er udadvendt, servicemindet og i stand til at kommunikere på tværs af alle niveauer i organisationen.

Vi tilbyder
Vi er store nok til at tiltrække de store komplekse sager, men små nok til, at alle kender alle. Det betyder, at vi i vores dagligdag har en uformel omgangstone og kommer hinanden ved både fagligt og socialt. Vi har stor respekt for, at vi som individer er forskellige, og at karriere ikke kun handler om dygtiggørelse, specialisering og det næste skridt på karrierestigen. For os handler det også om at skabe et arbejdsliv, som harmonerer med alt det andet, livet også byder på. Vi tilbyder derfor fleksible arbejdsvilkår, som tager højde for dine individuelle behov. Derudover styrker vi det sociale sammenhold og støtter op om en sund livsstil gennem en række af sociale aktiviteter og events på tværs af forretningen.


Ansøg inden den 6. december 2020
Søg stillingen nedenfor, og vedhæft ansøgning, CV og karakterbeviser. Vi vurderer ansøgninger og kalder til samtale løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Thomas Hansen på telefon 26 86 64 05 eller HR-konsulent Maia Amdi Voigt på telefon 26 86 64 37. Vil du lære os bedre at kende, kan du følge os på LinkedIn og læse mere om os her. 

Om firmaet

Læs mere på vores hjemmeside. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.