Advokat eller erfaren advokatfuldmægtig med interesse for arbejdsret

 

Vi har travlt og søger derfor en advokat eller erfaren advokatfuldmægtig til vores afdeling for arbejdsret.


Afdelingen beskæftiger sig med alle former for ansættelsesret, herunder funktionærret, overenskomstforhold, incitamentsbaseret aflønning og konfliktløsning.


Vi tilbyder et positivt og dynamisk arbejdsmiljø blandt dygtige kollegaer, hvor tempoet til tider er højt. Det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket i en travl og udfordrende hverdag.


Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til alle, og vi fokuserer meget på at sætte tid af til sparring og udvikling af vores medarbejdere – løbende udvikling og spændende udfordringer er vigtige for dit engagement og er derved essentielle for vores virksomheds succes.


Dit arbejde vil bestå både af sagsbehandling og rådgivning samt klientmøder. Du får et stort selvstændigt ansvar, og vi har tillid til, at du formår at drive sager frem, og at du tænker løsningsorienteret. Vi arbejder i et ambitiøst miljø, hvor kravene til faglighed er store.


Vi forventer, at du har gode juridiske og sproglige kvalifikationer, herunder at du er vant til at arbejde på engelsk, men vi lægger mindst lige så stor vægt på menneskelige kvaliteter, fleksibilitet og ansættelsesretlig interesse.


Desuden er det vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater, og at du har lyst til at arbejde i et team, der ønsker at gå skridtet videre for at skabe løsninger for vores klienter.


Vi tilbyder en stilling med fokus på din personlige og faglige udvikling i et ambitiøst fagligt miljø, hvor du vil få mulighed for selvstændige arbejdsopgaver og direkte klientkontakt. Du vil desuden få en varieret opgavesammensætning og tæt sparring med afdelingens partnere og øvrige medarbejdere.


Tiltrædelse: Snarest muligt.


Ansøgning


Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling) fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning advokat/advokatfuldmægtig arbejdsret”, eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.


Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Thomas Christian Thune, tlf. 92 15 38 55.


Ansøgningsfrist den 23. november 2020.


Samtaler forventes gennemført løbende.


Læs mere om os på www.skaureipurth.com

Om firmaet

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.