Lind & Risør A/S søger medarbejder til vores administrationsafdeling.

 

Vores administrationsafdeling beskæftiger sig primært med administration og berigtigelse af købsaftaler og byggekontrakter vedrørende byggeprojekter og byggegrunde. Derudover arbejder vi med kvalitetssikring af kontrakter, opfølgning af frister og betalinger, korrespondance med bygherrer, advokater og pengeinstitutter samt udpræget samarbejde imellem de interne afdelinger i huset.


Vi søger en person, som har erfaring i ejendomshandel, og som kan kommunikere internt med alle afdelinger i et dynamisk byggefirma, samt med kunder, pengeinstitutter og advokater.


Vores forventninger


Du skal have en solid praktisk baggrund i sagsbehandling af ejendomshandler med erfaring fra selvstændigt arbejde i advokatfirma, ejendomsmæglerfirma eller lignende.


Du skal være i besiddelse af godt humør og gå-på-mod, og være i stand til at arbejde selvstændigt og metodisk med de stillede opgaver.


Vi tilbyder


Du tilbydes en god løn efter kvalifikationer, pensions- og kantineordning. Derudover gode fællesfaciliteter såsom Fitnessrum m.v.


Der er – som udgangspunkt - tale om en fuldtidsstilling, men deltid kan også være en mulighed.


Lind & Risør A/S er en røgfri arbejdsplads


Ansøgningsfrist


Senest søndag d. 22. november. For yderligere oplysninger om stillingen kontakt Økonomichef David Christensen på tlf. 43 32 20 26 eller dc@lr-hus.dk.


Tiltrædelse


Snarest muligt

Om firmaet

Lind & Risør er et 100% dansk familieejet fullservice arkitekt- og byggefirma som har bygget fremtidens huse siden 1980.

Lind & Risør bestræber sig på at være en attraktiv arbejdsplads hvor personalet trives i hverdagen. Det er da heller ikke tit vores medarbejdere vælger at rejse fra os når de først er blevet en del af “Lind & Risør familien”. Vi har bl.a. firmabetalt Sundhedsforsikring som bl.a. sikrer hurtig behandling hvis uheldet skulle være ude.

Vi har en god kantine med frokostordning, sodavand, kildevand, snacks og frisk frugt.  Derudover har vi et veludstyret fitnessrum med gode træningsfaciliteter til fri afbenyttelse.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.